High-End

MCD 1100 er en av de mest komplette CD-spillerene vi har sett, den nye SACD/CD-spilleren har hele fem digitale innganger og innebygget forforsterker.

Spilleren er basert på MCD 500 som vi testet i fjor, og drivverket MCD 1000 som vi testet i 2007. MCD 1100 kombinerer det beste fra begge, og legger til enda flere godsaker. Som skal gjøre spilleren både bedre og mer fleksibel.
Bak den tykke glassfronten siter åtte digitalkonvertere (32 bit/192kHz), fire per kanal, og de behandler signalet fra alle digitale lydkilder med enda større presisjon enn de fleste 24-bits konvertere.
For MCD 1100 er utstyrt med fem digitale innganger. En asynkron USB-inngang som gir enda bedre signalbehandling en synkron USB-tilkobling når man kobler laptopen til spilleren. Den har også en optisk (Toslink), elektrisk (SPDIF), glassoptisk og balansert 110 ohms digitalinngang, slik at alt kan kobles til spilleren og utnytte den avanserte digitalkonverteren til fulle.

Spilleren har dessuten to sett med balanserte og ubalanserte utganger. Den ene av dem kan styres fra volumkontollen på fremsiden eller fjernkontrollen, slik at man kan bruke MCD 1100 som forforsterker koblet rett i en effektforsterker.
Norsk pris er ikke klar i skrivende stund, men 10.000 USD kan oversettes til 80-90.000 norske kroner med moms.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.