TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Rå 300w McIntosh integrert med DAC

Hils på MA8000. McIntosh massive 300 watter med innebygget 32-bits DAC og platespillerinngang. Alt man trenger på et sted.

forfatter
Publisert 30.09.13 - 08:00

Den store McIntosh-forsterkeren kommer i tillegg til den særs vellykkede MA7000. Som vi testet i 2008. De ser ganske like ut, men MA8000 er en ny konstruksjon med mer effekt, og flere inngangerI

I MA8000 får man hele 15 innganger, fordelt på seks ubalanserte, to balanserte, to platespillerinnganger (en for MC- og en for MM-pikcuper) og fem digitale lydinnganger.

De digitale inngangene ender i en 32 bits og 192kHz digitalomvandler og med USB-inngang kan man lett koblie til laptopen, eller en datamskin, og få mye bedre lyd gjennom DAC-en i MA8000.

Den har også en analog åttebands tonekontroll for fininnstilling av lydbildets balanse, som kan slukkes for og programmeres for hver enkelt inngang.

XL_MA8000_Back

Forsterkeren har også platespillerinngang for  moving magnet og  moving coil pickup, som kan tilpasses pickupens elektriske egenskaper.  I tillegg har den en  home-theatre pass through slik at man kan bruke forsterkeren sammen med et surroundanlegg.

MA8000 har også en dedikert hodetelefonutgang, og den 45,4 kilo tunge forsterkeren som måler 44,5 x 24 x 55,88 cm ventes å finne veieen hit i desember, og vil havne i prisklassen over MA7000. Nærmere bestemt til 74.995 kr.

XL_MA8000_Front_Top

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde