High-end

Hils på MA8000. McIntosh massive 300 watter med innebygget 32-bits DAC og platespillerinngang. Alt man trenger på et sted.
Annonse
Annonse
forfatter

Den store McIntosh-forsterkeren kommer i tillegg til den særs vellykkede MA7000. Som vi testet i 2008. De ser ganske like ut, men MA8000 er en ny konstruksjon med mer effekt, og flere inngangerI

I MA8000 får man hele 15 innganger, fordelt på seks ubalanserte, to balanserte, to platespillerinnganger (en for MC- og en for MM-pikcuper) og fem digitale lydinnganger.

De digitale inngangene ender i en 32 bits og 192kHz digitalomvandler og med USB-inngang kan man lett koblie til laptopen, eller en datamskin, og få mye bedre lyd gjennom DAC-en i MA8000.

Den har også en analog åttebands tonekontroll for fininnstilling av lydbildets balanse, som kan slukkes for og programmeres for hver enkelt inngang.

XL_MA8000_Back

Annonse

Forsterkeren har også platespillerinngang for  moving magnet og  moving coil pickup, som kan tilpasses pickupens elektriske egenskaper.  I tillegg har den en  home-theatre pass through slik at man kan bruke forsterkeren sammen med et surroundanlegg.

MA8000 har også en dedikert hodetelefonutgang, og den 45,4 kilo tunge forsterkeren som måler 44,5 x 24 x 55,88 cm ventes å finne veieen hit i desember, og vil havne i prisklassen over MA7000. Nærmere bestemt til 74.995 kr.

XL_MA8000_Front_Top

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Pentax gir ikke slipp på speilrefleksen.
Canon oppdaterer tre kameraer, og du kan gjøre det selv.
Det finnes ikke et mindre fullformatkamera enn nye Sigma fp L.
Faste brennvidder for fullformat.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.