High-end

Hils på MA8000. McIntosh massive 300 watter med innebygget 32-bits DAC og platespillerinngang. Alt man trenger på et sted.
forfatter

Den store McIntosh-forsterkeren kommer i tillegg til den særs vellykkede MA7000. Som vi testet i 2008. De ser ganske like ut, men MA8000 er en ny konstruksjon med mer effekt, og flere inngangerI

I MA8000 får man hele 15 innganger, fordelt på seks ubalanserte, to balanserte, to platespillerinnganger (en for MC- og en for MM-pikcuper) og fem digitale lydinnganger.

De digitale inngangene ender i en 32 bits og 192kHz digitalomvandler og med USB-inngang kan man lett koblie til laptopen, eller en datamskin, og få mye bedre lyd gjennom DAC-en i MA8000.

Den har også en analog åttebands tonekontroll for fininnstilling av lydbildets balanse, som kan slukkes for og programmeres for hver enkelt inngang.

XL_MA8000_Back

Forsterkeren har også platespillerinngang for  moving magnet og  moving coil pickup, som kan tilpasses pickupens elektriske egenskaper.  I tillegg har den en  home-theatre pass through slik at man kan bruke forsterkeren sammen med et surroundanlegg.

MA8000 har også en dedikert hodetelefonutgang, og den 45,4 kilo tunge forsterkeren som måler 44,5 x 24 x 55,88 cm ventes å finne veieen hit i desember, og vil havne i prisklassen over MA7000. Nærmere bestemt til 74.995 kr.

XL_MA8000_Front_Top

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.