High-end

Hils på MA8000. McIntosh massive 300 watter med innebygget 32-bits DAC og platespillerinngang. Alt man trenger på et sted.
Annonse
Annonse
forfatter

Den store McIntosh-forsterkeren kommer i tillegg til den særs vellykkede MA7000. Som vi testet i 2008. De ser ganske like ut, men MA8000 er en ny konstruksjon med mer effekt, og flere inngangerI

I MA8000 får man hele 15 innganger, fordelt på seks ubalanserte, to balanserte, to platespillerinnganger (en for MC- og en for MM-pikcuper) og fem digitale lydinnganger.

De digitale inngangene ender i en 32 bits og 192kHz digitalomvandler og med USB-inngang kan man lett koblie til laptopen, eller en datamskin, og få mye bedre lyd gjennom DAC-en i MA8000.

Den har også en analog åttebands tonekontroll for fininnstilling av lydbildets balanse, som kan slukkes for og programmeres for hver enkelt inngang.

XL_MA8000_Back

Forsterkeren har også platespillerinngang for  moving magnet og  moving coil pickup, som kan tilpasses pickupens elektriske egenskaper.  I tillegg har den en  home-theatre pass through slik at man kan bruke forsterkeren sammen med et surroundanlegg.

MA8000 har også en dedikert hodetelefonutgang, og den 45,4 kilo tunge forsterkeren som måler 44,5 x 24 x 55,88 cm ventes å finne veieen hit i desember, og vil havne i prisklassen over MA7000. Nærmere bestemt til 74.995 kr.

XL_MA8000_Front_Top

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.