TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Pro-Ject Vinyl NRS Box S3 demper knitringen

Boksen som fjerner støyen.

forfatter
Publisert 12.09.22 - 12:38

Ideen er ikke ny. Mange har forsøkt seg med remedier og bokser som lover å fjerne peiskosen fra slitne vinylplater. De færreste har fått det til. Men Pro-Ject mener at den nye Vinyl NRS Box S3, skal fjerne støyen selv en platevasker ikke får bort.

En platevasker klarer fint å fjerne vekk støv og skitt fra rillene, men den reparerer ikke hakk i plata, eller slitasjen som unngåelig gir støyene plater.

Pro-Ject Vinyl NRS Box S3 plasseres mellom platespilleren og forsterkeren, og bruker en avansert digital lydprosessering for å ta bort støyen. Signalet fra platespilleren digitaliseres i boksen, med 24-bits kvantisering og 96 kHz sampling, og så bruker prosessoren dobbel 54-bits akkumulering for å dempe støyen.

Vinyl NRS Box S3 silver cutout
Vinyl NRS Box S3

Som man kan se av bildet, kan man stille inn hvor mye av støydempingen man trenger. Pro-Ject kaller den De-Crackling, og den kan dempe knitringen med inntil 8 desibel. Trykker man inne VNRS-knappen, aktiverer man Vinyl Noise Reduction System, som demper støy fra slitne vinylplater.

Pro-Ject-boksen kan være tilkoblet hele tiden, og støydempingen kan kobles ut med bypass-knappen når man ikke trenger den.

Prisen er oppgitt til 329 Euro, og den skal være i butikkene i løpet av september.

Vinyl NRS Box S3 backside
Vinyl NRS Box S3 tilkoblinger

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde