TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Pro-Ject feirer 20 år med nye digitalprodukter

Selv om Pro-Ject først og fremst er kjent for sine platespillere, lanserer de nå flere snertne digitale produkter.

forfatter
Publisert 10.02.12 - 13:47

Hendig nettverksspiller
Mest spennende er kanskje nettverksspilleren Streambox DS. Liten og nett, med støtte for opptil 24-bit/192kHz musikkfiler via DLNA og digital dekoding av musikkfilene fra bærbare Apple-produkter. Boksen er liten, men nesten en tredjedel av frontpanelet dekkes av tegnruten. Dermed bør det gå fint å manøvrere gjennom.

Pro-Ject Streambox DS

 

Importøren lover en varm, oppløst og dynamisk lyd, og er du ikke fornøyd med den innebygde digitalkonverteren, har Streambox DS en koaksial digitalutgang som kan brukes med dyrere konvertere (DAC-er). Boksen strømmer lyd fra PC trådløst via Jamcast og kan styres fra UPnP-sertifiserte apper til iPhone/iPad og Android som for eksempel PlugPlayer. Vanlig infrarød fjernkontroll følger også med.

Pro-Ject Dock Box S

 

Digital iPhone-dokk
Er du ute etter en høykvalitets dokk til iPod eller iPhone, kan Pro-Ject Dock Box S være tingen. Dette er en digital dokk som tapper digitalsignalet direkte fra iPod-en. Den innebygde DAC-en har 24-bit/192kHz oppløsning med XMOS-prosessor som skal redusere jitter. Om du ikke synes enne er god nok, kan en koaksial digitalutgang fôre en dyrere og bedre DAC. For å være sikker på at lydsignalet er så rent som mulig, er det mulig å skru av ladefunksjonen når du spiller av fra iPod-en. Fjernkontroll følger med.

Pro-Ject Mediabox S

 

Mediespiller uten nett
Om du har musikken din lagret på diverse harddisker, minnepinner og minnekort, kan Pro-Ject Mediabox S være avspillingsredningen. En USB-inngang og SD-kortleser sitter i front, som leser av filene dine. En liten tegnrute viser låtinformasjon, og tre manøvreringsknapper lar deg bla gjennom biblioteket. Her er det ingen nettverksfunksjon, det du ser er det du får.

Priser:
Streambox DS 7.000 kr
Dock Box S 2.600 kr
Mediabox S 2.600 kr

ljudtema.no

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde