TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Pro-Ject E1 som trådløs platespiller

Pro-Ject E1 kommer også med Bluetooth.

forfatter
Publisert 04.05.22 - 11:11

Pro-Ject er et av de opplagte navnene blant budsjettvennlig platespillere. Nå kommer en ny spiller i tre utgaver, alle i lav prisklasse og grunnleggende like.

E-serien har alltid vært Pro-Jects lavpris-serie, men de pleier ikke å være gjerrige på kvaliteten. Det er den neppe denne gangen heller, når Pro-Ject E1 lanseres med en innstegspris rundt 3000 kr.

E1 cartridge 2
E1 med Ortofon OM pickup

Standard-utgaven leveres med en plint i stivt og lett komposittmateriale, med en polymer tallerken, en 8,6-tommers tonearm med nytt pickuphus, og leveres med støvlokk.

Spilleren kan også leveres med innebygget phono-trinn. Da heter den Pro-ject E1 Phono, og kan plugges rett i en aktiv høyttaler, eller en forsterker som ikke har innebygget phono-trinn.

Bluetooth

E 1 motorsubplatter
E 1 subtallerken med remdrift

Den tredje utgaven av spilleren, kalles E1 BT, og har innebygget Bluetooth 5.0, sånn at man kan strømme musikken fra vinylplatene til en hvilken som helst høyttaler eller hodetelefoner med Bluetooth.

Pro-Ject E1 BT, har også innebygget phono-trinn, sånn at også den kan kobles til en forsterker med kabel.

E1 closeup
E1 tonearm

Pro-Ject E1 leveres enten i valnøttfiner, sort eller hvit lakk, og alle versjonene leveres med kabler for tilkobling.

Norske priser er ikke klare, men E1 Standard skal koste 299 Euro, omslag 3000 kr, versjonen med innebygget phono-trinn 329 Euro, og Bluetooth-utgaven skal koste 399 Euro.

E1 black straight E1 White straight
<
>
E1 sort lakk

 

Les også Pro-Ject Essential III Phono Med varm og fyldig lyd, blir det aldri kjedelig med Pro-Ject-spilleren.
Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Direktedrevet platespiller med kvartsstyrt drift Med den nye Hi-Fi TURN X fra Reloop får audiofile et direktedrevet alternativ i premium-klassen.
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støy Den ene strømforsyningen kan du koble seks enheter til.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Følg Lyd & Bilde