TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Pro-Ject Debut PRO S med avtakbar pickup

Nytt flaggskip i Debut-serien.

forfatter
Publisert 06.09.22 - 14:00

Nyhetene står i kø hos Pro-Ject som akkurat lanserte Debut PRO S. Som er det nye flaggskipet i Debut-serien. Det er en litt større, bedre bygget og skal spille enda bedre.

Debut-serien pleier å være enkle, manuelle platespillere, først og fremst rettet mot de som trenger en rimelig og enkel spiller.

Her er det tatt noen grep som antyder at Pro-Ject tenker at Debut PRO S skal være seriens aller beste platespiller.

Debut PRO S Tonearm black
Debut PRO S Tonearm

En større plint som er 46,5 cm bred, har gitt en stødigere spiller. Som har fått en ny 10-tommers S-formet tonearm med SME-fatning, med justering av vertikal sporingsvinkel, og avtakbar pickup. Som er en Pick it S2 C, laget for Pro-Ject av Ortofon, og med den karakteristiske Concorde-knekken.

En undertallerken i aluminium drives av en silikonrem, og på toppen roterer en TPE-dempet aluminiumstallerken. Det følger forresten med en ekstra rem for avspilling av 78-plater.

Debut PRO S Alu Sub Platter
Debut PRO S Alu Sub Platter

TPE brukes også i motoropphenget for å dempe vibrasjoner (thermoplastic elastomer), og spilleren har justerbare føtter i CNC-frest aluminium.

Debut PRO TonearmBlock
Debut PRO TonearmBlock

Debut-spilleren er i salg i løpet av september, priset til 899 Euro, inkludert pickup og støvlokk.

Debut PRO S VTA Setting
Debut PRO S VTA Setting

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Direktedrevet platespiller med kvartsstyrt drift Med den nye Hi-Fi TURN X fra Reloop får audiofile et direktedrevet alternativ i premium-klassen.
lbpluss
Strømforsyninger som fjerner støy Den ene strømforsyningen kan du koble seks enheter til.
lbpluss
Lytt til den nyeste podcast-episoden! I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
Følg Lyd & Bilde