Mikroanlegg

Lanserer flere kule kompakte lydanlegg.
forfatter

Vi har nylig skrevet om Pioneers nye trådløse mikroanlegg P2DAB.

Pioneer X-EM22
Pioneer X-EM22

I tillegg lanseres mikroanlegget X-EM22 som strømmer musikk på enklest mulig vis fra mobiltelefonen via Bluetooth. I tillegg har anlegget CD-spiller, USB, FM-radio og iPod-dokk. Prisen er 1.200 kroner. Trenger du ikke trådløs Bluetooth, kan du i stedet kjøpe X-EM12, som ellers er likt, og koster 200 kroner mindre. Altså tusenlappen.

X-M32BT, her i rødt, kommer i flere kule farger. Som limegrønn, sitrongul og oransje.
X-M32BT, her i rødt, kommer i flere kule farger. Som limegrønn, sitrongul og oransje.

”Gammelt” mikroanlegg i nye farger
X-CM32BT har vært på markedet litt, men kommer nå med flere kule farger, som limegrønn, sitrongul og oransje. Her snakker vi en CD-receiver som også kan spille av musikk fra iPod/iPhone/iPad. Trådløs Bluetooth gir mest behagelige mobilavspilling direkte fra sofakroken, og den innebygde FM-radioen fungerer frem til 2017. X-CM32BT koster 1790 kroner.

pioneer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.