Mikroanlegg

Lanserer flere kule kompakte lydanlegg.
forfatter

Vi har nylig skrevet om Pioneers nye trådløse mikroanlegg P2DAB.

Pioneer X-EM22
Pioneer X-EM22

I tillegg lanseres mikroanlegget X-EM22 som strømmer musikk på enklest mulig vis fra mobiltelefonen via Bluetooth. I tillegg har anlegget CD-spiller, USB, FM-radio og iPod-dokk. Prisen er 1.200 kroner. Trenger du ikke trådløs Bluetooth, kan du i stedet kjøpe X-EM12, som ellers er likt, og koster 200 kroner mindre. Altså tusenlappen.

X-M32BT, her i rødt, kommer i flere kule farger. Som limegrønn, sitrongul og oransje.
X-M32BT, her i rødt, kommer i flere kule farger. Som limegrønn, sitrongul og oransje.

”Gammelt” mikroanlegg i nye farger
X-CM32BT har vært på markedet litt, men kommer nå med flere kule farger, som limegrønn, sitrongul og oransje. Her snakker vi en CD-receiver som også kan spille av musikk fra iPod/iPhone/iPad. Trådløs Bluetooth gir mest behagelige mobilavspilling direkte fra sofakroken, og den innebygde FM-radioen fungerer frem til 2017. X-CM32BT koster 1790 kroner.

pioneer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også