Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Pinell Supersound 901 hi-fi-system

WiFi, bluetooth-streaming og Spotify-integrering. FM/DAB+ radio, og CD-spiller.

Skrevet av / 02.02.24 - 11:01
Pinell Supersound 901 hi-fi-system

Pinells nye alt-i-ett-anlegg, ser ut som en lekker lydplanke, men Supersound 901 kan mye mer enn de fleste lydplanker kan.

Det er rett og slett et komplett anlegg, med tilkoblinger på baksiden for eksterne lydkilder. Som en platespiller eller tv. Supersound 901 kan med andre ord fungere som en lydplanke. Samtidig har Supersound 901 strømming over WiFi eller Bluetooth, Spotify-integrering. FM/DAB+ radio, og CD-spiller.

Supersound 901 skal i følge Pinell, være de eneste anlegget man trenger.

Foto: Pinell

Vi ser en tydelig tendens mot et enklere lydsystem med et høyere krav til design. Pinell Supersound 901 møter disse forventningene med tidløst norsk design, førsteklasses materialer, brukervennlig app-styring og tradisjonell betjening. I tillegg leverer Pinell Supersound 901 en rik lydopplevelse takket være to diskanthøyttalere, to bass/mellomtoner og en integrert subwoofer plassert på undersiden, drevet av imponerende 80 watt RMS”, sier Tom Vedvik, produktansvarlig i Pinell, i en pressemelding.

Pinell 901 Walnut DetailSpeakerelements Pinell 901 Walnut DetailLogo Pinell 901 Walnut DetailInputs Pinell 901 Walnut DetailDisplay Pinell 901 Black DetiailSubwoofer
<
>
Foto: Pinell

Pinell-anlegget har ikke HDMI-inngang for tv-lyden, men den kan kobles til anlegget via en av de to digitale inngangene. Supersound 901 kan styes med en fjernkontroll, eller med Oktiv-appen på mobil.

Prisen er oppgitt til 11.990 kroner, for Supersound 901, i sort ask med sorte fronter, eller valnøttfiner med grå fronter.

Les også Pinell Supersound 701 Det kompakte anlegget fra Pinell er best i sin klasse.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top