Philips iPhone-dokker med Lightning

Philips lanserer intet færre enn fem dokkinghøyttalere for iPhone 5, med den nye Lightning-kontakten.
forfatter

Priser er ikke klare, men det later til at Philips DCM3155 “Urban Micro System” er toppmodellen. Den er kolonneformet og minner om en skyskraper, og den er den største av de fem modellene. Mer vet vi ikke så langt.

Philips DCM3155 rager høyt.

Philips DCM2067 ”Lifestyle Music System” har CD-spiller og FM-radio i tillegg til dokk, og varter opp med en respektabel effekt på 20 watt RMS.

Philips DCM2067 har CD-spiller og FM-radio i tillegg til iPhone-dokk.

Philips DS7580 ”Portable Docking Speaker” har innebygd batteri med inntil åtte timers avspilling, i tillegg til Philips’ egne wOOx-teknologi for å jukse kraftigere bass ut av høyttaleren.

Philips DS7580 er bærbar, med batteridrift.

Så har vi to smådokker. Philips DS1155 ”Bedroom Docking Speaker” og DS3205 ”Room to Room Docking Speakers”. DS115 er en vekkerklokke som synkroniserer med klokken på din iPhone 5 eller iPod Touch og som lar deg lade enda en enhet via USB-porten. DS3205 vet vi lite om, annet enn at den bruker høyttalere med nodymmagneter for kraftigere og klarere lyd. Men det vil vi tippe gjelder de alle, ettersom neodym er mye brukt på småhøyttalere.

Philips DS1155 er i bunn og grunn en vekkeklokke som spiller musikk fra iPhone 5.
Philips DS3205

Lanseringsdatoer og priser er ikke klare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.