TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Paradigmeskifte

Paradigm Shift kalles den nye serien med høyttalere, ørepropper og hodetelefoner. Den lille aktive A2-høyttaleren er snart i butikkene.

forfatter
Publisert 29.09.11 - 08:30

Tidligere i år introduserte kanadiske Paradigm små aktive høyttalere i en nye serie kalt Shift. Nå er Atom A2 på vei i butikkene. Det samme er hodetelefoner og ørepropper i samme serie.

Den kompakte A2-høyttaleren er beregnet på å kobles til hva det skal være. Et keyboard, tv-en eller PC-en. Høyttalerne bruker en 100 w forsterker til hver av høyttalerne, som består av en 25 mm diskant med aluminiumsmembran, og en 14 cm bass.

Lyden kobler man til enten i en 3,5 mm minijackinngang, en vanlig RCA-stereoinngang, eller via en Airport Express trådløs basestasjon, som gjør det mulig å strømme musikken over et lokalt trådløst nettverk fra PC-en til høyttalerne.

Paradigm A2 kan leveres i flere farger, og med et bordstativ, som vinkler opp høyttalerne fra skrivebordet.

For bærbart bruk slippes snart øreproppene E1, E2m og E3m, hvor E3m og E3m har fjernkontroll og håndfri mikrofon, som gjør det mulig å styre musikken, og snakke i mobilen med øreproppene i ørene.

Shift-serien skal være i butikkene i løpet av høsten.

Audiocompaniet

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde