Aktive høyttalere

Paradigm Shift kalles den nye serien med høyttalere, ørepropper og hodetelefoner. Den lille aktive A2-høyttaleren er snart i butikkene.
forfatter

Tidligere i år introduserte kanadiske Paradigm små aktive høyttalere i en nye serie kalt Shift. Nå er Atom A2 på vei i butikkene. Det samme er hodetelefoner og ørepropper i samme serie.

Den kompakte A2-høyttaleren er beregnet på å kobles til hva det skal være. Et keyboard, tv-en eller PC-en. Høyttalerne bruker en 100 w forsterker til hver av høyttalerne, som består av en 25 mm diskant med aluminiumsmembran, og en 14 cm bass.

Lyden kobler man til enten i en 3,5 mm minijackinngang, en vanlig RCA-stereoinngang, eller via en Airport Express trådløs basestasjon, som gjør det mulig å strømme musikken over et lokalt trådløst nettverk fra PC-en til høyttalerne.

Paradigm A2 kan leveres i flere farger, og med et bordstativ, som vinkler opp høyttalerne fra skrivebordet.

For bærbart bruk slippes snart øreproppene E1, E2m og E3m, hvor E3m og E3m har fjernkontroll og håndfri mikrofon, som gjør det mulig å styre musikken, og snakke i mobilen med øreproppene i ørene.

Shift-serien skal være i butikkene i løpet av høsten.

Audiocompaniet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.