Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

To tonearmer i referanseklasse fra Ortofon

Danske Ortofon har lansert to nye tonearmer i referanseklassen: AS-212R og AS-309R.

Skrevet av / 18.12.23 - 11:03
To tonearmer i referanseklasse fra Ortofon

Begge tonearmene, Ortofon AS-212R og Ortofon AS-309R er utviklet for å gi maksimal lydkvalitet og presisjon for platespillere i høyeste klasse. Eneste tekniske forskjellen mellom dem er lengden og formen.

Ortofon AS-212R
Ortofon AS-212R. Foto: Ortofon

Ortofon AS-212R er en 9 tommer tonearm, laget av høykvalitets materialer for å minimere uønsket vibrasjon og forvrengning. Den har justerbar høyde og kan tilpasses de fleste platespillere. AS-309R er den lengre 12 tommers versjonen, og den skal dra fordel av bedre sporing og ytterligere redusert forvrengning.

Ortofon AS-309R
Ortofon AS-309R. Foto: Ortofon

Begge armene har oppgraderte komponenter og deler for mest mulig klarhet og nøyaktighet i lyden. De er statisk balansert og har lettjusterbar «antiskating» og nåltrykk. Dette for å gjøre dem mest mulig brukervennlige og intuitive å justere.

Les også Klassens beste kjøp Technics platespillere finnes i alle varianter, men denne er rettet mot audiofile og har avansert digital teknologi under panseret. Det merkes.

Tonearmene har universell tilkobling som passer de fleste pickuper og platespillere. De kommer også med to motvekter som lar deg tilpasse en lang rekke Ortofon pickuper.

Ortofon AS-212R, montert på platespiller. Foto: Ortofon

Ortofon AS-212R og Ortofon AS-309R: Pris og tilgjengelighet

AS-212R koster 3000 euro, mens AS-309R koster 3100 euro. De skal være tilgjengelig nå, og Ortofon lover at de tilbyr audiofile «enestående lyd og holdbarhet» til en premium pris.

Mer info: ortofon.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top