Strømming

Onkyo har inngått samarbeid med Imagination Technologies, for å sammen tilby trådløs strømming med høyoppløst lyd.
forfatter

Imagination Technologies er moderselskapet til Pure, kjent blant annet for sine DAB-radioer og nettradioer. Men Pure står også bak multiromssystemet Jongo, som består av flere trådløse høyttalermodeller.

Onkyo og Imagination har nå gått sammen om å lage fremtidige strømmingsystemer, og dermed ta opp kampen med blant annet Sonos.

Onkyo vil få tilgang til Imaginations Caskeid- og FlowCloud-teknologier, som gjør at Onkyos produkter kan brukes i samarbeid med Jongo-høyttalersystemet (Caskeid-styrt), og styre et helt hjem med lyd via en app til mobil eller nettbrett.

FlowCloud-teknolgoien innebærer at høyttalerenhetene kan kobles til internettet og strømme musikk og radio direkte fra nettskyen. I tillegg til å motta programvareoppdateringer.

Siden både Onkyo and Pure i fremtiden benytter teknologien i sitt fremtidige utstyr, kan de pares sammen, slik at brukeren kan velge fra et bredere sortiment produkter.

Strømmekrigen er i gang!

onkyo.no
pure.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.