TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Onkyo utfordrer Sonos

Onkyo har inngått samarbeid med Imagination Technologies, for å sammen tilby trådløs strømming med høyoppløst lyd.

forfatter
Publisert 28.02.14 - 14:16

Imagination Technologies er moderselskapet til Pure, kjent blant annet for sine DAB-radioer og nettradioer. Men Pure står også bak multiromssystemet Jongo, som består av flere trådløse høyttalermodeller.

Onkyo og Imagination har nå gått sammen om å lage fremtidige strømmingsystemer, og dermed ta opp kampen med blant annet Sonos.

Onkyo vil få tilgang til Imaginations Caskeid- og FlowCloud-teknologier, som gjør at Onkyos produkter kan brukes i samarbeid med Jongo-høyttalersystemet (Caskeid-styrt), og styre et helt hjem med lyd via en app til mobil eller nettbrett.

FlowCloud-teknolgoien innebærer at høyttalerenhetene kan kobles til internettet og strømme musikk og radio direkte fra nettskyen. I tillegg til å motta programvareoppdateringer.

Siden både Onkyo and Pure i fremtiden benytter teknologien i sitt fremtidige utstyr, kan de pares sammen, slik at brukeren kan velge fra et bredere sortiment produkter.

Strømmekrigen er i gang!

onkyo.no
pure.com

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Små magiske høyttalere De over 50 år gamle høyttalerne har aldri vært bedre enn nå, og gjør noe få andre høyttalere klarer.
Integrert og trådløs Rotel forsterker Har strømming og DAC innebygget.
Prisgunstig platespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og innebygget phonotrinn.
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombinert digitalkonverter, forforsterker og hodetelefonforsterker.
Ny dansk high end-serie Kjente navn bak tre forsterkere i tungvektsklassen
Rega-forsterkeren har blitt "digital" Rega har tviholdt på analoge innganger på sine forsterkere. Men nå har de endelig tatt steget inn i den moderne hverdagen.
Følg Lyd & Bilde