Search
Generic filters

Nytt norsk hi-fi-merke

I høst kommer en helt ny produsent i butikkene, med kompakt hi-fi rettet mot alle som ønsker god lyd i liten innpakning.

Elektronisk Bureaus filosofi sies å være kombinasjonen av god lyd og liten størrelse, kombinert med vakker design. Som de selv sier: design og lyd i førersetet.

Flere års utvikling har ført til det første produktet fra Elektronisk Bureau: EB4 System som vist på bildet.
 Etter hvert kommer flere systemer, alle i forskjellige høyglans farger med gummilakkerte fronter, og kabinettene vil kunne leveres i heltre.
 Elektronisk Bureau sier at det også skal lages platespillere til de forskjellige seriene, samt forsterkere med USB-inngang og Bluetooth.

eb3 red komplett skrift 1

EB4 System til 9.000 kr, vil bli solgt av stereofil.no, som også tar imot forhåndsbestillinger. EB4-forsterkeren leverer 2x30W i 4ohm, har to linjeinnganger, ett par høyttaler utganger, og måler bare 3,5 x 12 x 9.5 cm. Høyttalerne bruker 3-tommers  fulltone elementer med en passiv 4-tommers bass bak. Frekvensområdet er oppgitt til 70-20000Hz, og kabinettene måler 11 x 20 x 14 cm.

Senere kommer også EB3 System, som består av to høyttalere, forforsterker og aktiv subwoofer. Systemet vil ligge på ca 12-13000 kr.

Elektronisk Bureau

eb a complete tekst

 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker