TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nytt norsk hi-fi-merke

I høst kommer en helt ny produsent i butikkene, med kompakt hi-fi rettet mot alle som ønsker god lyd i liten innpakning.

forfatter
Publisert 02.07.13 - 08:00

Elektronisk Bureaus filosofi sies å være kombinasjonen av god lyd og liten størrelse, kombinert med vakker design. Som de selv sier: design og lyd i førersetet.

Flere års utvikling har ført til det første produktet fra Elektronisk Bureau: EB4 System som vist på bildet.
 Etter hvert kommer flere systemer, alle i forskjellige høyglans farger med gummilakkerte fronter, og kabinettene vil kunne leveres i heltre.
 Elektronisk Bureau sier at det også skal lages platespillere til de forskjellige seriene, samt forsterkere med USB-inngang og Bluetooth.

eb3 red komplett skrift 1

EB4 System til 9.000 kr, vil bli solgt av stereofil.no, som også tar imot forhåndsbestillinger. EB4-forsterkeren leverer 2x30W i 4ohm, har to linjeinnganger, ett par høyttaler utganger, og måler bare 3,5 x 12 x 9.5 cm. Høyttalerne bruker 3-tommers  fulltone elementer med en passiv 4-tommers bass bak. Frekvensområdet er oppgitt til 70-20000Hz, og kabinettene måler 11 x 20 x 14 cm.

Senere kommer også EB3 System, som består av to høyttalere, forforsterker og aktiv subwoofer. Systemet vil ligge på ca 12-13000 kr.

Elektronisk Bureau

eb a complete tekst

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde