Nyheter

I høst kommer en helt ny produsent i butikkene, med kompakt hi-fi rettet mot alle som ønsker god lyd i liten innpakning.
forfatter

Elektronisk Bureaus filosofi sies å være kombinasjonen av god lyd og liten størrelse, kombinert med vakker design. Som de selv sier: design og lyd i førersetet.

Flere års utvikling har ført til det første produktet fra Elektronisk Bureau: EB4 System som vist på bildet.
 Etter hvert kommer flere systemer, alle i forskjellige høyglans farger med gummilakkerte fronter, og kabinettene vil kunne leveres i heltre.
 Elektronisk Bureau sier at det også skal lages platespillere til de forskjellige seriene, samt forsterkere med USB-inngang og Bluetooth.

eb3 red komplett skrift 1

EB4 System til 9.000 kr, vil bli solgt av stereofil.no, som også tar imot forhåndsbestillinger. EB4-forsterkeren leverer 2x30W i 4ohm, har to linjeinnganger, ett par høyttaler utganger, og måler bare 3,5 x 12 x 9.5 cm. Høyttalerne bruker 3-tommers  fulltone elementer med en passiv 4-tommers bass bak. Frekvensområdet er oppgitt til 70-20000Hz, og kabinettene måler 11 x 20 x 14 cm.

Senere kommer også EB3 System, som består av to høyttalere, forforsterker og aktiv subwoofer. Systemet vil ligge på ca 12-13000 kr.

Elektronisk Bureau

eb a complete tekst

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.