Nye Pinell DAC Mini

Pinell DAC Mini oppgraderes! Den nye, norske USB-DAC-en er mindre, og endelig har den 24-bit/96kHz oppløsning.
forfatter

Den nye Pinell DAC Mini vil få samme formspråk som forgjengeren. Det vil si et avlangt kabinett av aluminium med avrundede kanter. Men den nye konverteren er ca 50 prosent kortere og dermed enda mer kompakt og bærbar.

Konverteren kobles til datamaskinen med mini USB, og til stereoanlegget med vanlig, ubalansert RCA stereoutgang.

24-bit
Mens forgjengeren bare støttet 16-bit/44,1-48kHz lyd, har den nye en oppløsning på 24-bit/96kHz og støtter slike lydsignaler direkte uten behov for driver.

Prisen på den nye konverteren, som beholder navnet DAC Mini, blir den samme som forgjengeren, altså 1.095 kroner veiledende. Produktet lanseres til sommeren.

Les vår test av forgjengeren her.

pinell.no
ttmicro.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.