TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nye AirPlay-høyttalere fra B&W

Bowers & Wilkins slipper to nye trådløse iPod-høyttalere i stilig, minimalistisk design.

forfatter
Publisert 20.09.12 - 13:31

BW A7

De to nye modellene heter A5 og A7, og treffer butikkhyllene i oktober.

Både A5 og A7 deler designuttrykk med skrivebordshøyttalerne MM-1, og ser i bunn og grunn ut som to stykk MM-1 smeltet sammen til en. De plasserer seg over og under B&Ws allerede velkjente iPod-høyttaler, Zeppelin, i pris.

Den dyrere A7-modellen bruker en 15 cm stor bassenhet med kevlarforsterket membran, sammen med doble 25mm diskanter og 75mm mellomtoner. Til å drive disse brukes fem separate forsterkerkanaler på 4 x 25 watt til diskant/mellomtone pluss 1 x 50 watt til bassenheten. Noe som skulle bety kraftfull, fyldig og finkornet lyd fra B & W- høyttaleren.

Den rimeligere A5-modellen er mer kompakt, og bruker en noe enklere toveis høyttalerløsning med to 25mm diskanter og to 10cm basser med 2 x 20 watt forsterker.

Både A5 og A7 er AirPlay-kompatible, som vil si at man enkelt kan strømme musikk til dem fra iPhone, iPad eller en datamaskin med iTunes. Høyttalerinnstillingene kan også gjøres med Bowers & Wilkins’ egen Set-up App.

Norsk importør Hi-FI Klubben har ikke bekreftet prisene enda, men vi gjetter på rundt 4.000 respektive 7.000 kroner for A5 og A7.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde