Nye AirPlay-høyttalere fra B&W

Bowers & Wilkins slipper to nye trådløse iPod-høyttalere i stilig, minimalistisk design.
forfatter

BW A7

De to nye modellene heter A5 og A7, og treffer butikkhyllene i oktober.

Både A5 og A7 deler designuttrykk med skrivebordshøyttalerne MM-1, og ser i bunn og grunn ut som to stykk MM-1 smeltet sammen til en. De plasserer seg over og under B&Ws allerede velkjente iPod-høyttaler, Zeppelin, i pris.

Den dyrere A7-modellen bruker en 15 cm stor bassenhet med kevlarforsterket membran, sammen med doble 25mm diskanter og 75mm mellomtoner. Til å drive disse brukes fem separate forsterkerkanaler på 4 x 25 watt til diskant/mellomtone pluss 1 x 50 watt til bassenheten. Noe som skulle bety kraftfull, fyldig og finkornet lyd fra B & W- høyttaleren.

Den rimeligere A5-modellen er mer kompakt, og bruker en noe enklere toveis høyttalerløsning med to 25mm diskanter og to 10cm basser med 2 x 20 watt forsterker.

Både A5 og A7 er AirPlay-kompatible, som vil si at man enkelt kan strømme musikk til dem fra iPhone, iPad eller en datamaskin med iTunes. Høyttalerinnstillingene kan også gjøres med Bowers & Wilkins’ egen Set-up App.

Norsk importør Hi-FI Klubben har ikke bekreftet prisene enda, men vi gjetter på rundt 4.000 respektive 7.000 kroner for A5 og A7.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.