TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ny utgave av Vertere Phono-1

Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L

forfatter
Publisert 27.07.22 - 12:29

Forskjellene er subtile, men betydelige. Slik forklarer Touraj Moghaddam, grunnlegger og direktør for London-firmaet Vertere sin nye utgave av deres prisbelønte platespillerforsterker.

Det er den tredje versjonen av forsterkeren, som nå har fått en “L” på slutten og som nå heter Vertere Phono-1 MKII L Phono Preamplifier.

Den nye utgaven har forbedret ytelse, et nytt gullbelagt L-formet printkort og enklere tilgang til DIP-switchene til tilpasning av belastningsimpedans, inngangskapasitet og forsterkning. Enheten er tilgjengelig nå og koster EUR 1895.

Vertere Phono Inner
Innmaten i RIAA-forsterkeren er forbedret. Igjen. (Foto: Vertere)

Bløt jord

Forsterkeren har en usedvanlig kontakt til valg av jording av signalet, hvor man kan velge mellom Hard Ground, Ground Lift og Soft Ground. I visse anlegg kan dette resultere i enda lavere bakgrunnstøy fra platespilleren.

DIP-switchene i bunnen av enheten gjør det mulig å velge mellom 15 inngangsimpedanser og 9 forskjellige kapasitanser samt 10 valgmuligheter for forsterkning. Slik kan man for eksempel temme en skarpt klingende MC-pickup ved å legge til kapasitans i stedet for å redusere inngangsimpendansen.

Phono-1 MKII L fås i en rekke finishes for å passe til anlegget og andre Vertere-enheter.

 

Vertere Phono 1 Black 2 Vertere Phono 1 Gloss Black 2 Vertere Phono 1 Orange 2 1 Vertere Phono 1 Silver 2
<
>
Phono-1 MKII L fås i en rekke finishes for å passe til anlegget og andre Vertere-enheter.

 

Vil du lese hele artikkelen? Logg inn eller bli medlem av LB+. Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Legg igjen en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
lbpluss
Kuleste platespilleren vi har testet Det eneste problemet med Audio-Technica jubileumspiller, er at du ikke får tak i den.
Fantastisk velspillende strømmereceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, ser ut som en million, og lyder fenomenalt godt.
lbpluss
Musikkstreameren som spiller alt, og driver dine hodetelefoner FiiO R7 er en stasjonær musikkstreamer, som kan omtrent alt. Takket være Android operativsystem.
lbpluss
Fjerner knitringen fra platene dine Vinylsamlere trenger en platevasker. Her er to.
lbpluss
Det beste av begge verdener CD-streamere er den opplagte måten å kombinere CD-samlingen med strømming på.
Følg Lyd & Bilde