TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ny utgave av Vertere Phono-1

Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L

forfatter
Publisert 27.07.22 - 12:29

Forskjellene er subtile, men betydelige. Slik forklarer Touraj Moghaddam, grunnlegger og direktør for London-firmaet Vertere sin nye utgave av deres prisbelønte platespillerforsterker.

Det er den tredje versjonen av forsterkeren, som nå har fått en «L» på slutten og som nå heter Vertere Phono-1 MKII L Phono Preamplifier.

Den nye utgaven har forbedret ytelse, et nytt gullbelagt L-formet printkort og enklere tilgang til DIP-switchene til tilpasning av belastningsimpedans, inngangskapasitet og forsterkning. Enheten er tilgjengelig nå og koster EUR 1895.

Vertere Phono Inner
Innmaten i RIAA-forsterkeren er forbedret. Igjen. (Foto: Vertere)

Bløt jord

Forsterkeren har en usedvanlig kontakt til valg av jording av signalet, hvor man kan velge mellom Hard Ground, Ground Lift og Soft Ground. I visse anlegg kan dette resultere i enda lavere bakgrunnstøy fra platespilleren.

DIP-switchene i bunnen av enheten gjør det mulig å velge mellom 15 inngangsimpedanser og 9 forskjellige kapasitanser samt 10 valgmuligheter for forsterkning. Slik kan man for eksempel temme en skarpt klingende MC-pickup ved å legge til kapasitans i stedet for å redusere inngangsimpendansen.

Phono-1 MKII L fås i en rekke finishes for å passe til anlegget og andre Vertere-enheter.

 

Vertere Phono 1 Black 2 Vertere Phono 1 Gloss Black 2 Vertere Phono 1 Orange 2 1 Vertere Phono 1 Silver 2
<
>
Phono-1 MKII L fås i en rekke finishes for å passe til anlegget og andre Vertere-enheter.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye og bedre musikkstrømmere fra Auralic Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1 får oppdatert estetikk, bedre isolasjon og vibrasjonsdemping, og støtter endelig AirPlay 2.
Nå kan du designe din egen Burmester-stereo Det er lov å drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv sette sammen et anlegg og teste plasseringen i eget hjem.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend