Trådløs lyd

Logitech UE Boom kommer nå i en spesialutgave, utelukkende via Apple-butikkene.
forfatter

UE Boom fra Logitech er en av de beste kompakte Bluetooth-høyttalerne, vi har testet. Den fyller ikke mer enn en ølboks, men kan fint takle en mindre fest. Det skader heller ikke at Logitech har forbedret UE Boom løpende gjennom programvareoppdateringer, og blant annet har lagt til en vekkefunksjon. Dens suksess er derfor fullt fortjent.

Nå feires det første året med UE Boom med en “limited edition”-utgave kalt Crystal Edition. Den er designet eksklusivt til Apple-butikkene. Funksjonene er de samme som før, blant annet med vann/smussavvisende innpakning, 15 timers batteritid og mulighet for å spille i stereo med to UE Boom. Det er kun utseendet som er endret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.