TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Ny høyttalerserie fra Audiovector

Forbedringene er så mange at Ole Klifoth kaller SR3-serien en ny høyttalerserie. En serie du kan bestemme fargen på selv.

forfatter
Publisert 29.09.14 - 15:29

Audiovectors nye serie kalles SR og består av fire modeller i den gulvstående serien, fra Super, Signature, Avantgarde og Avantgarde Arreté som toppmodellen. De ligner på den utgående Si3-serien som vi har testet tidligere, men er oppgradert på alle vesentlige områder. Alle modellene har fått oppgraderte kabinetter med forbedret stivhet og enda bedre demping.

Les testen av den digitale Avantgarde Arreté med innebygget forsterker her.

Høyttalerelementene er forbedrede utgaver av de vi kjenner fra Si3, men her har konstruktøren lyttet seg frem og fintrimmet elementene ytterligere. I Super og Signature-versjonene har Klifoth utviklet en enda bedre soft dome-diskant, mens de påkostede Avantgarde og Arreté, har en forbedret versjon av den anerkjente Air Motion Transfomerdiskanten.

SR3 wood

Den flate bånddiskanten er finjustert slik at potensielle egenresonanser er flyttet vekk fra det hørbare frekvensområdet. Kabinettutførelsen er også forbedret, med blant annet høyglans treutførelse (som på bildet over) i rosewood eller cherry, med pianolakk i sort eller hvitt, eller i matt sort eller hvit, for de som foretrekker det.

Frontplaten er normalt i grafittgrått som på bildet over, men kan også leveres i sølvgrått eller i sort eller hvit høyglans.

Det er også mulig å bestille høyttaleren i akkurat den fargen som passer akkurat deg best, mot et pristillegg.
SR bookshelf

Bokhylleutgavene har også fått en overhaling, og den enkleste SR1 Super starter på 16.000 kr paret, mens toppmodellen SR1 Avantgarde Arreté koster hele 37.000 kr.

De gulvstående SR3 Super koster 27.500 kr paret, og ender på 68.000 kr for toppmodellen Avantgarde Arreté. Det kommer også senter- og subwooferhøyttaler i den nye SR-serien, og senterhøyttaleren kan i likhet med bokhylle- og den gulvstående utgaven, oppgraderes fra Super til Avantgarde Arreté-nivå.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nå får din Primare Prisma-forsterker endelig full Roon-støtte!
lbpluss
Musikkstrømming uten bryderi med NAD CS1 NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.
lbpluss
Endelig får Hegels forsterkere AirPlay 2 Hegels forsterkere får bedre strømmefunksjon med AirPlay 2, og dermed også bedre smarthjemstøtte.
lbpluss
Forsterkere som bør blåse liv i hjemmekinoen Hvis en gamp på 5 x 250 watt ikke er nok, så kan Musical Fidelity også friste med et 11-kanals monster! Si hei til M6x 250.5 og M6x 250.11
lbpluss
Retroforsterker for samlere NAD C 3050 LE er en nesten perfekt replika av forsterkeren som definerte NAD-designet. Er det bare ny vin på gamle flasker?
Følg Lyd & Bilde