Search
Generic filters

Ny høyttalerserie fra Audiovector

Forbedringene er så mange at Ole Klifoth kaller SR3-serien en ny høyttalerserie. En serie du kan bestemme fargen på selv.

Audiovectors nye serie kalles SR og består av fire modeller i den gulvstående serien, fra Super, Signature, Avantgarde og Avantgarde Arreté som toppmodellen. De ligner på den utgående Si3-serien som vi har testet tidligere, men er oppgradert på alle vesentlige områder. Alle modellene har fått oppgraderte kabinetter med forbedret stivhet og enda bedre demping.

Les testen av den digitale Avantgarde Arreté med innebygget forsterker her.

Høyttalerelementene er forbedrede utgaver av de vi kjenner fra Si3, men her har konstruktøren lyttet seg frem og fintrimmet elementene ytterligere. I Super og Signature-versjonene har Klifoth utviklet en enda bedre soft dome-diskant, mens de påkostede Avantgarde og Arreté, har en forbedret versjon av den anerkjente Air Motion Transfomerdiskanten.

SR3 wood

Den flate bånddiskanten er finjustert slik at potensielle egenresonanser er flyttet vekk fra det hørbare frekvensområdet. Kabinettutførelsen er også forbedret, med blant annet høyglans treutførelse (som på bildet over) i rosewood eller cherry, med pianolakk i sort eller hvitt, eller i matt sort eller hvit, for de som foretrekker det.

Frontplaten er normalt i grafittgrått som på bildet over, men kan også leveres i sølvgrått eller i sort eller hvit høyglans.

Det er også mulig å bestille høyttaleren i akkurat den fargen som passer akkurat deg best, mot et pristillegg.
SR bookshelf

Bokhylleutgavene har også fått en overhaling, og den enkleste SR1 Super starter på 16.000 kr paret, mens toppmodellen SR1 Avantgarde Arreté koster hele 37.000 kr.

De gulvstående SR3 Super koster 27.500 kr paret, og ender på 68.000 kr for toppmodellen Avantgarde Arreté. Det kommer også senter- og subwooferhøyttaler i den nye SR-serien, og senterhøyttaleren kan i likhet med bokhylle- og den gulvstående utgaven, oppgraderes fra Super til Avantgarde Arreté-nivå.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.