Bedre lyd til folket:

Soundgarden åpnet sin nye butikk i Sandvika Storsenter.
forfatter

For å bringe budskapet om god lyd ut til folk flest, gjelder det å være til stede der de handler. Det har også hi-fi kjeden Soundgarden innsett. Onsdag åpnet de sin første senterbutikk i Sandvika Storsenter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den nye butikken ligger i første etasje i den opprinnelige delen av senteret (rett ved siden av G-Sport). Butikklokalene er ikke veldig store, men de har gjort mye ut av plassen. Her kan den erfarne betjeningen presentere store deler av Soundgardens sitt sortiment.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mange ivrige kunder hadde møtt opp for å sikre seg fine produkter på salg.

I forbindelse med nyåpningen var det mange gode tilbud, med blant annet superpriser på Geneva Model L og M alt-i-ett anlegg, System Audio Mantra 70 og Philips 4K TV til «innbruddspris», gode tilbud på Blu-ray spillere, platespillere og mye mye mer.

Bredt utvalg innen bærbar lyd.
Bærbar lyd står i fokus, med et bredt utvalg av hodetelefoner fra blant andre AKG, Sennheiser, Bose og Harman/Kardon.

 

Aktive høyttalere fra Genelec med lyd direkte fra Hegels D/A konvertere. Et moderne og praktisk hi-fi anlegg.
Med G-serien fra Genelec behøver du ingen fet forsterker – de sitter innebygd i høyttalerne. Med Hegel D/A konverter som lydkilde har man et moderne og praktisk hi-fi anlegg.
De kompakte og stiliige lydsystemene fra Geneva ser ut til å bli en populær julegave i år.
De kompakte alt-i-ett lydsystemene fra Geneva ser ut til å bli en populær julegave i år.

I en liten og sentral butikk som dette satses det selvsagt aller mest på kompakt lyd. Deriblant komplette lydsystemer fra Bose, Klipsch og Geneva Labs, samt et bredt utvalg av hodetelefoner. Men det finnes også mange produkter her for de av oss liker litt saftigere lydnivåer. Høyttalere fra System Audio, Klipsch og Q Acoustics er på plass, det samme er litt «tyngre» hi-fi i form av Sonus Faber, Dynaudio og McIntosh.

Fargerikt utvalg av platespillere, deriblant Lyd & Bilde-favoritten Pro-ject Debut Carbon.
Fargerikt utvalg av platespillere, deriblant Lyd & Bilde-favoritten Pro-ject Debut Carbon.
Dynaudios trådløse XEO-høyttalere i demo.
Dynaudios trådløse XEO-høyttalere i demo.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
System Audio-høyttalere demonstreres for en kunde.

God lyd må selvsagt kunne demonstreres i riktige omgivelser – det er kjennetegnet på en god hi-fi forretning. Soundgarden har derfor bygget et eget demorom hvor man kan få lytte til produktene før man handler. Her går det også an å «dra på litt» med store høyttalere uten å forstyrre nabobutikkene som selger klær, smykker og kosmetikk.

Litt TV og hjemmekino må man selvsagt ha. Hos Soundgarden kan du oppleve Philips sin gedigne 84-tommers 4K TV, 84PFL9708 til 99.995 kroner.
Hos Soundgarden kan du oppleve Philips sin gedigne 84-tommers 4K TV, 84PFL9708 til 99.995 kroner.

Nå finnes det i alle fall en liten «oase» man kan unnslippe til neste gang familien skal på shopping i Sandvika!

www.soundgarden.no/butikker/sandvika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.