Digitalkonverter

Den kompakte V90-konverteren er strippet for alt unødig stasj, og har kun det aller viktigste. Som USB og tre digitalinnganger i tillegg.
forfatter

Den lille digitalkonverteren støtter lyd fra de fleste digitale lydkilder. Som laptopen, tv og kabel-tv-mottaker. V90 er ellers strippet for alt overflødig, den har hverken fjernkontroll eller volumjustering. Kun en USB-inngang med støtte for 24-bit/96kHz, to optiske og en koaksial inngang som støtter 24-bit/192kHz lydfiler.

M F V90 bak

Musical Fidelity sier at V90 har like lav jitterstøy som mye dyrere konvertere – omlag 12pps, og så lavt signal/støyforhold, at den tekniske ytelsen er fullt på høyde med mer eksklusive eksemplarer av arten.

Her er det bare utstyrslisten som er amputert.

V90 koster omlag 2000 kr, og skal selvsagt testes når den blir tilgjengelig for oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.