TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny Audiolab konverter

Q-DAC er enklere utgave av Audiolabs dyrere digitalkonvertere, og til en enda hyggeligere pris.

forfatter
Publisert 06.06.13 - 08:00

Dene lille Q-DAC-en minner mye om Audiolabs M-DAC. Men her er den store OLED-skjermen erstattet med en minre og billigere LCD-skjerm. Her finnes ingen balansert lydutgang heller, men konverteren som også kan gjøre jobben som forforsterker og hodetelefonforsterker, har samme kretsløpsdesign. Sannsynligvis samme lydkvalitet også, siden det bare er funksjonene som er strippet her.

Som ESS Sabre 32 9016 prosessoren (en enklere versjon av  9018), med 24-bit/192kHz digitalkonvertering, og færre tilkoblinger.

Konverteren har en av hver av optisk, koaksial og USB-inngang, og leveres ikke med fjernkontroll. Prisen i hjemlandet England, er 400 pund, eller 3500 kr.

M-PWR er en ny effektforsterker i et 25 cm smalt kabinett, som passer fint samme med Q- eller M-DAC, og som leverer 2 x 40 w effekt, og passer fint sammen med Audiolabs 8200 CDQ også. En CD-spiller med digitale innganger og forforsterker.

M-PWR er priset til 500 pund.

Audiolab Q-DAC M PWR

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde