Digitalkonverter

Q-DAC er enklere utgave av Audiolabs dyrere digitalkonvertere, og til en enda hyggeligere pris.
forfatter

Dene lille Q-DAC-en minner mye om Audiolabs M-DAC. Men her er den store OLED-skjermen erstattet med en minre og billigere LCD-skjerm. Her finnes ingen balansert lydutgang heller, men konverteren som også kan gjøre jobben som forforsterker og hodetelefonforsterker, har samme kretsløpsdesign. Sannsynligvis samme lydkvalitet også, siden det bare er funksjonene som er strippet her.

Som ESS Sabre 32 9016 prosessoren (en enklere versjon av  9018), med 24-bit/192kHz digitalkonvertering, og færre tilkoblinger.

Konverteren har en av hver av optisk, koaksial og USB-inngang, og leveres ikke med fjernkontroll. Prisen i hjemlandet England, er 400 pund, eller 3500 kr.

M-PWR er en ny effektforsterker i et 25 cm smalt kabinett, som passer fint samme med Q- eller M-DAC, og som leverer 2 x 40 w effekt, og passer fint sammen med Audiolabs 8200 CDQ også. En CD-spiller med digitale innganger og forforsterker.

M-PWR er priset til 500 pund.

Audiolab Q-DAC M PWR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.