TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Ny 200w fra Vincent

Dette er Vincent SV-234. En potent 200w stereoforsterker på 22 kilo, som lover å røske skikkelig i høyttalerne dine.

forfatter
Publisert 13.06.08 - 09:34

Den integrerte forsterkeren er fullbalansert, for best mulig støydemping og bruker egenutviklede transistorer på inngangstrinnet (forforsterkerdelen), for optimal tilpasning av signalet til effektforsterkerdelen.
SV-234 som den heter, leverer 200 w per kanal i 8 ohms belastning, og har ett par balanserte innganger i tillegg til flere ubalanserte linjeinnganger. Forsterkeren kan også kobles til separat effektforsterker for enda mer kraft, og den har dobbelt sett med høyttalerutganger.

Forsterkeren leveres i sort eller alu, og koster 12.995, og burde være en bra match med CD-spilleren CD-S5 til 11.995.
Neby Hi-Fi Concept

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Siste artikler:

En kommentar om “Ny 200w fra Vincent”

 1. Hei lurer på hvorfor dere aldri tester Vincent? Har hatt Vincent tidligere og var veldig fornøyd med det. Har i mellomtiden hatt flere forsterkere i 50-80.000kr klassen, og nå sist hadde jeg en stereoforsterker til over 100.000kr, fikk lyst å teste ut noe nytt så gikk for en sa-t7 sammen med 2stk sp-t700. Og hva skal jeg si…. Lyden fra dette Vincentoppsettet er jo i en helt annen liga enn de andre (og dyrere) forsterkerne jeg har hatt tidligere. Skal jeg beskrive lyden så blir dette ei lang avhandling, men det er SYKT at man får så bra lyd for så «lite» penger. Dette forsterkeroppsettet koster tross alt bare halvparten av min forrige forsterker, men er i en helt annen klasse av tidligere forsterkere jeg har hatt. Har også en bekjent som kjøpte seg en Vincent SV-237mk og han skryter hemningsløst av den forsterkeren også (jeg har ikke hørt det hos han enda)

  Men poenget er at Vincent lager mye seriøse greier, så hadde vært artig å høre hva dere «eksperter» mener om flere av de nyere Vincent forsterkerne som er på markedet?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Fjerner peiskosen fra vinylplatene Boksen som fjerner støyen.
Følg Lyd & Bilde