Stereo:

Dette er Vincent SV-234. En potent 200w stereoforsterker på 22 kilo, som lover å røske skikkelig i høyttalerne dine.

Den integrerte forsterkeren er fullbalansert, for best mulig støydemping og bruker egenutviklede transistorer på inngangstrinnet (forforsterkerdelen), for optimal tilpasning av signalet til effektforsterkerdelen.
SV-234 som den heter, leverer 200 w per kanal i 8 ohms belastning, og har ett par balanserte innganger i tillegg til flere ubalanserte linjeinnganger. Forsterkeren kan også kobles til separat effektforsterker for enda mer kraft, og den har dobbelt sett med høyttalerutganger.

Forsterkeren leveres i sort eller alu, og koster 12.995, og burde være en bra match med CD-spilleren CD-S5 til 11.995.
Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

  1. Hei lurer på hvorfor dere aldri tester Vincent? Har hatt Vincent tidligere og var veldig fornøyd med det. Har i mellomtiden hatt flere forsterkere i 50-80.000kr klassen, og nå sist hadde jeg en stereoforsterker til over 100.000kr, fikk lyst å teste ut noe nytt så gikk for en sa-t7 sammen med 2stk sp-t700. Og hva skal jeg si…. Lyden fra dette Vincentoppsettet er jo i en helt annen liga enn de andre (og dyrere) forsterkerne jeg har hatt tidligere. Skal jeg beskrive lyden så blir dette ei lang avhandling, men det er SYKT at man får så bra lyd for så «lite» penger. Dette forsterkeroppsettet koster tross alt bare halvparten av min forrige forsterker, men er i en helt annen klasse av tidligere forsterkere jeg har hatt. Har også en bekjent som kjøpte seg en Vincent SV-237mk og han skryter hemningsløst av den forsterkeren også (jeg har ikke hørt det hos han enda)

    Men poenget er at Vincent lager mye seriøse greier, så hadde vært artig å høre hva dere «eksperter» mener om flere av de nyere Vincent forsterkerne som er på markedet?

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.