Følg oss på

Søk etter tester, nyheter, anmeldelser..

Nettverksspiller fra B&O

Denne rålekre saken spiller musikk fra hva du måtte ønske. Internett, en tilkoblet harddisk eller fra en PC koblet til det trådløse nettverket ditt. BeoSound 5 Encore skal fungere som navet i hjemmet. Hvor man har enkel tilgang til nettradio, og musikk nesten uansett hvor man velger å lagre musikken.

Encore gir deg tilgang til over 13.000 nettradiostasjoner, den kan spille musikk fra en tilkoblet harddisk, en USB-minnepinne, eller fra nettverket ditt. Enten det er trådløst eller kablet.

Har man et stort hus, er det kjekt å vite at man kan koble sammen åtte BeoSound 5 Encor, slik at man kan spille forskjellige ting i alle rom.

Skjermen på 10,4 tommer er ikke en pekeskjerm, i stedet navigerer man i innhold, innstillinger og spillelister med navigeringshjulet til høyre.

Encore har noe B&O kaller MOTS, først introdusert i B&O BeoSound 5, som genererer spillelister automatisk, og spiller dem av som hele spillelister om man vil, og ikke bare som enkeltvise låter.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Annonse

Se video av Encore her.

Tekniske spesifikasjoner:

 

DESIGN Anders Hermansen
MÅL B X H X D / VEKT 31 x 19 x 8 cm (BxHxD)/3 kg
FARGE(R) Aluminium/svart
STRØMFORBRUK Normalt 19 W / Standby 0,7 W
VISNING 10,4” TFT LCD med lavrefleksjonsbelegg, 16 777 216 farger.
OPPLØSNING 1024 x 768
TILKOBLINGSPORT Kontakter for enkel tilgang:1 x miniplugg (for hodetelefoner)

1 x Linje inn (for iPod/iPhone eller MP3-spillere)

1 x USB-tilkobling (for midlertidig USB-lagring)

Permanent tilgang:

1 x Power Link

Annonse

1 x Ethernet 10/100 MB

Trådløs (for musikkserver og nettradio)

1 x USB-tilkobling (for f.eks. permanent USB-harddisk)

FUNKSJONER Nettverkstilkobling via Ethernet eller trådløst (WLAN 802.11 a/n – 5 GHz)Internettradio (ca. 13 000 internasjonale radiostasjoner)

Digital musikk- og nettverksspiller (fra DLNA/UPnP-server, USB-harddisk, PC eller BeoSound 5/BeoMaster 5).

MOTS (automatisk spillelistegenerator)

iPod/MP3-spiller, AirPort Express/Bluetooth musikkmottaker (lydavspilling via linje inn)

 

TILBEHØR Veggfeste (følger med), utvidet veggfeste, bordsokkel, gulvsokkel
TYVERIBESKYTTELSE Pinkode
FJERNKONTROLL Beo4 eller Beo6 (valgfri)
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

3 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kate Beckinsale beviser, nok en gang, at hun kan sine action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.