Naim slipper Mac-program til sine musikkspillere

Mac-versjonen av Naims n-Serve kontrollprogram gir Apple-brukere mulighet for å styre sine Naim-servere rett fra Mac-en.
forfatter

Programmet, som kan lastes ned gratis fra Naims hjemmeside, gjør nå at Mac-brukere kan styre sin musikkstrømmer direkte fra datamaskinen. Tidligere har programmet kun vært tilgjengelig for Windows.

n-Serve fungere med Naim HDX, UnitiServe, NS01, NS02 og NS03.

Med programmet kan du lage og redigere spillelister, bla etter omslagsbilder, redigere metadata (data om hver sang som artist, låt, kategori osv), få tilgang til internettradio og få utvidet metadata om musikken i ditt bibliotek. Har du for eksempel et album av Michael Jackson, kan du klikke på artisten og få en liste over alle utgivelser Michael har vært med på.

Nytt for Mac-versjonen som ikke Windows-versjonen har ennå er dra-og-slipp-redigering av spillelister, direkte lenker til Google, Wikipedia og YouTube i applikasjonen for å kunne utforske alt du ønsker å vite om musikken din, samt muligheten til å lenke dine favorittradiostasjoner til en nettside som viser programinformasjon.

naimaudio.com 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.