Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Naim New Classic 300-Series

Og verdenspremiere fra Electrocompaniet.

Skrevet av / 29.08.23 - 10:24
Naim New Classic 300-Series

Med høsten på dørstokken, er det duket for hi-fi-messer igjen, og det betyr at man kan se og høre nyhetene som man bare har lest om. Noen ganger er det både Norgespremiere og verdenspremiere på samme tid.

I neste uke fra tirsdag 7. til og med lørdag 9. september, kan man høre Naim New Classic 300-Series, som består av streamer, forforsterker, ekstern strømforsyning og mono effektforsterkere. 300-serien er Naims neste trinn opp fra 200-serien vi testet for ikke veldig lenge siden.

Les også Naim har overgått seg selv Musikkelskere som bare MÅ ha den beste lyden, men samtidig ønsker det ypperste innen brukervennlighet, kan bare begynne å spare.

Jeg sa verdenspremiere, og det er ikke tull en gang. Electrocompaniet viser for første gang de nye AW300m mono effektforsterkerne, som er så hemmelige at du må love å ikke fortelle noen om dem. De viser også en helt fersk streamer de kaller Rena, og en tilhørende forsterker.

Platinum 100 3G. Foto: Monitor Audio

Det er slett ikke alt. Monitor Audio viser og spiller på den nye Platinum 100 3G, som er deres mest påkostede high-end toveis kompakthøyttaler.

Hvis man er mer interessert i hjemmekino, får man muligheten til å høre Marantz Cinema AV10 og AMP10, Onkyos monster-receiver TX-RZ70, og System Audio Silverback 1 vegghøyttaler, sammen med full SA trådløs hjemmekino.

Les også Marantz gir oss fullstendig bakoversveis Det gigantiske forsterkersettet AV 10 og AMP 10 har flere kanaler enn du kan drømme om. Om du vil ha det beste i hjemmekinoen, har Marantz den ultimate kuren.

Alt dette og mer til, foregår hos Soundgarden Forus i Sandnes, og for de som ikke rekker å ta turen, får man håpe at Soundgarden lager tilsvarende arrangement i flere av butikkene.

Les også De beste vi har hørt For en bursdagsgave de grønne høyttalerne fra Monitor Audio er. Her får man faktisk i pose og sekk.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Streamer og strømmeforsterkere fra Arcam

Heftig mono-toppmodell fra Mola Mola

Dansk debut det svinger av

Nå har de laget en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbake

Denne så vi ikke komme

Denne har du neppe sett før

Polsk hi-fi er en greie

Spesialmodell i Lamborghini-farger

NAD-integrert lover kvalitetslyd til budsjettpris

FiiO slipper flere produkter

Scroll to Top