Hi-Fi:

Egentlig har de ikke vært borte i det hele tatt, men nå har engelskmennene byttet importør til Audiocompaniet, som også har Klipsch, Anthem, Atlas Cables og Audio Note. Da får vi snart se den nye M3-serien testet her.

Musical Fideliity har hatt et velklingende navn i audiiofile ører,  siden den legendariske integrerte A1-forsterkeren kom for over 20 år siden. Siden har de høstet ros for et lang rekke forsterkere og CD-spillere, blant annet den nye M-serien. Som består av M6 og M3, sistnevnte rimeligere versjoner, som 70 w kraftige M3i på bildet over.
I nesten alle seriene finnes det en CD-spiller, og M3CD følger naturlig M3i, mens M6 som også består av en for- og effektforsterker, har en mer påkostet integrert 200 watter og CD-spiller. Nemlig M6i og M6CD.

Musical Fideliity har også en rimelig 24bit/192kHz digitalkonverter, hodetelefonforsterkere (se under), pickupforsterkere, og high-end serien AMS. Som består av klasse A forsterkere fra 35 til 100 w, en forforsterker og en CD-spiller.

100 kg og 100 w AMS100 i ren klasse A-drift uten svitsjing i transistorene, leverer 200 ampere maks…..
Musical Fideliity finner du her, Audiocompaniet som importerer Musical Fideliity finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.