TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Monsterforsterkeren

Tyske T+A lager noen av de feteste kvalitetsproduktene vi vet om. Nå kommer en ny high-end serie, og først ut er en rå forsterker.

forfatter
Publisert 29.11.12 - 11:13

Den nye serien kalles HV, eller High Voltage-serie om du vil. I motsetning til T+As V-serie, brukes det ikke vakuumrør i forsterkerne. Eller forsterkeren. For så langt er det bare et produkt i serie. Den integrerte stereoforsterkeren PA 3000 HV. En ganske massiv tokanalsforsterker, som er i stand til å levere over 500 w effekt.

T+A skriver at utgangstrinnet er i stand til å takle ± 160 Volt, ganske ekstrem kapasitet altså, og spenningsforsterkeren med en rekke høykapasitets MOS-FET-transistorer, kjører i Klasse A modus for null hørbar forvregning. Ideene er å få forsterkeren til å leverer lynrask spenning og strøm når transistorene krevere det, og samtidig holde harmonisk forvregning borte fra signalveien.

Det klanglige idealet skal ligge i nærheten av en rørforsterkers silkeglatte raffinement og naturlige klang, kombinert med transistorforsterkerens dynamiske egenskaper.

Baksiden er fylt med balanserte og ubalanserte innganger, og doble sett med rhodiumbelagte kabelterminaler til høyttalerne.

I januar 2013 kommer nummer to i HV-serien. MP 3000 V, som er en multisspiller med CD-avspilling, trådløs strømming, FM-radio, integrert DAC som kan brukes med tilsluttede digtale lydkiler, og T+As  skjermstyrte FD 100 fjernkontroll.

Senere i 2013 dukker også forforsterkeren P 300 HV, og effektforsterkeren A 3000 HV opp.

Prisene er:

T+A PA 3000 HV:   9.900 Euro
T+A MP 3000 HV:   7.900 Euro

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde