Hi-Fi

Monster Cable er best kjent for sitt store utvalg kvalitetskabler, men mye tyder på at de kan bli kjent for hodetelefoner også. De store hodetelefonene Beats by Dr. Dre, får nå følge av et par ørepropper.

Monster har ikke glemt kablene helt, for øreproppene har nemlig flate ledninger, slik at de ikke skal se ut som en gordisk knute nå rman tar dem opp av lommen.
Øreproppene i serien Beats by Dr. Dre fra Monster Cable kalles Tour, og bygger på samme filosofi som de store hodetelefonene i serien (se test her), og skal gi lytteren skikkelig bassfølelse. Denne type propper dyttes dessuten inn i ørekanalen, og dermed dempes støy utenfra og man hører mer av musikken.
Slektskapet med de store Beats Studio-hodetelefonene, skal også gjøre disse i stand til å spille litt høyere og klarere enn mange andre propper, noe vi akter å finne ut av i en forestående test.
Proppene leveres med bæreveske, silikontupper i fem størrelser, og koster 150 dollar i USA. Norsk pris er ikke kjent i skrivende stund.
Interconnect

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.