Mono blir ny Klipsch-importør

Mono AS overtar agenturet på de populære amerikanske høyttalerne.
forfatter

Klipsch har i en periode stått uten norsk importør, etter at det mangeårige samarbeidet med Audiocompaniet opphørte for en tid tilbake.

I dag ble det klart at Mono AS blir ny importør og distributør for det legendariske amerikanske høyttalermerket. Mono AS er en etablert distributør av lydutstyr til Hi-Fi- og installasjonsmarkedet, med lager sentralt i Oslo.

Klipsch ble grunnlagt av Paul W. Klipsch i 1946, og er spesielt kjent for sine hornhøyttalere med høy effektivitet, stor dynamikk og lav forvrengning, som har gjort Klipsch til et spesielt yndet merke blant hi-fi og hjemmekinoentusiaster. Klipsch er i dag et stort konsern som leverer et bredt spekter av lydprodukter, med alt fra små ørepropper til store profesjonelle kino- og konserthøyttalere i sortimentet.

Les testen av Klipsch RF62mkII

Mono vil tilby et bredt utvalg av klassiske Klipsch-produkter, med fokus på høyttalere fra Reference, Palladium og Heritage-serien, samt nye  produktgrupper som bærbar lyd og TV-lydplanker.

– Vi ser frem til å kunne distribuere Klipsch’ produkter i Norge, dette er en av de ledende merkevarene innen vår bransje og vil passe godt inn i vårt sortiment og ytterligere forsterke vår posisjon i markedet som leverandør av kvalitetslydutstyr. Vi vil jobbe aktivt for at Klipsch får de markedsandelene merket fortjener”, sier daglig leder Terje Romen i en pressemelding.

www.mono.no finnes nå priser og info om de ulike Klipsch-modellene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.