Hi-Fi

Ruark R7 er et nydelig radiokabinett med strømming, DAB-radio og CD integrert. For mange er dette alt man trenger
Annonse
Annonse
forfatter

Ruark er kanskje bedre kjent som Vita Audio. Som vi har testet små bordradioer fra tidligere. Med hell. Hvor både kvaliteten og lydkvaliteten har vært i toppklassen. Derfor har vi ingen grunn til å betvile at Ruark R7 holder samme klasse som Vita Audios produkter. R7 er det største anlegget hittil fra den kanten, og det er virkelig mer enn en bordradio. I så fall er det en stor bordradio.

For R7 er en hel meter bred med alt de fleste trenger innebygget. FM og DAB+ radio selvfølgelig, men også CD-spiller og trådløs tilkobling for strømming av musikk til R7-anlegget.

gallery-r7-02

Siden anlegget kan kobles til det trådløse hjemmenettverket ditt, får man også tilgang til titusenvis av nettradiostasjoner. Hvis man vil strømme musikken fra mobilen eller laptopen, kan man velge mellom Bluetooth (med apt-X) eller wifi, men det er også mulig å koble til andre lydkilder med ledning.

På baksiden har anlegget to digitale innganger, for eksempel for tilkoling av en spillkonsoll eller tv, men R7 har også analoge lydinnganger skulle man trenge det. Hvis man kanskje har en platespiller som man vil koble til.

Annonse

Radiokabinettet i valnøtttfiner eller anlegget om du vil, leveres med lakkerte ben som man kan bruke om man ikke vil ha R7 på en hylle, og det vil komme en tv-brakett senere i 2014.

En 20 cm bass og to 14 cm stereoohøyttalere drives av en 160 w forsterker, som burde rekke i massevis til en normalt stor stue.

R7 koster 2000 Pund i England, cirka 20.000 kr.

njal.no

gallery-r7-07

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!