Hi-fi

Årets feteste mikroanlegg er priset i norske kroner, og klart for sine første kunder. McIntosh MXA60 er et McIntosh-anlegg i miniatyr, vi antar det betyr at lyden holder god McIntosh-standard.

For det er ikke noe tulleanlegg McIntosh har laget, bak retrodesignet i stål go sort glass og de karakteristiske neonblå Vu-meterne, er det fullblods McIntosh-elektronikk.
Anlegget som er tatt frem for å feire McIntosh 60 årsdag, akkurat som 60th Anniversary-anlegget, drives av 75 w per kanal, med alt McIntosh bruker av godsaker. Som Sentry Monitor kortslutningssikgring, Power Guard antiklipping av signalet,  og ThermalTrak utgangstransitorer som sørger for stabile transistorer under belastning.
Forforsterkerdelen bruker vakumrør og dermed har vi med en hybridforsterker å gjøre. Integrert i anlegget er selvsagt en FM/AM-radio med RDS, og en CD/SACD-spiller basert på 24-bits, 192 kHz Burr Brown digitalkonvertere, med en solid metallskuff som på McIntosh MCD500.
De to høyttalerne som er en del av anlegget, er kompakte toveismodeller med titaniummembran i diskantelementet som rekker til 45 kHz, og basselementer med kraftige magneter og store svingspoler. Alt montert i solide alumiumskabinetter.
Hele herligheten koster 65.000 kroner, men da følger det også med en unik fjernkontroll.

Neby Hi-Fi Concept

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.