Search
Generic filters

Mikroanlegget fra McIntosh klart for Mastercardet

Årets feteste mikroanlegg er priset i norske kroner, og klart for sine første kunder. McIntosh MXA60 er et McIntosh-anlegg i miniatyr, vi antar det betyr at lyden holder god McIntosh-standard.

For det er ikke noe tulleanlegg McIntosh har laget, bak retrodesignet i stål go sort glass og de karakteristiske neonblå Vu-meterne, er det fullblods McIntosh-elektronikk.
Anlegget som er tatt frem for å feire McIntosh 60 årsdag, akkurat som 60th Anniversary-anlegget, drives av 75 w per kanal, med alt McIntosh bruker av godsaker. Som Sentry Monitor kortslutningssikgring, Power Guard antiklipping av signalet,  og ThermalTrak utgangstransitorer som sørger for stabile transistorer under belastning.
Forforsterkerdelen bruker vakumrør og dermed har vi med en hybridforsterker å gjøre. Integrert i anlegget er selvsagt en FM/AM-radio med RDS, og en CD/SACD-spiller basert på 24-bits, 192 kHz Burr Brown digitalkonvertere, med en solid metallskuff som på McIntosh MCD500.
De to høyttalerne som er en del av anlegget, er kompakte toveismodeller med titaniummembran i diskantelementet som rekker til 45 kHz, og basselementer med kraftige magneter og store svingspoler. Alt montert i solide alumiumskabinetter.
Hele herligheten koster 65.000 kroner, men da følger det også med en unik fjernkontroll.

Neby Hi-Fi Concept

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.