Mikroanlegg fra Sharp

Mikroanlegget DK-KP85PH kan strømme musikken trådløst via bluetooth, i tillegg til å spille mer tradisjonelle musikkformater.
Annonse
Annonse
forfatter

DK-KP85PH har innebygd CD-spiller, FM-radio med RDS og iPod-dokk. Sistnevnte kan dokke iPod og iPhone av gammel type, mens eiere av iPad og nyere produkter med Lightning-kontakt kan koble disse til USB-inngangen. iPad-holder følger med. Både dokken og USB-inngangen lader produktet samtidig som det spiller musikken. USB-inngangen kan alternativt brukes til å spille av musikkfiler fra et USB-minne.

Mest praktisk er det imidlertid å bruke trådløs bluetooth. Da er det bare å synkronisere musikkspilleren med anlegget, og fyre løs med favorittmusikken.

Kan henge på veggen
DK-KP85PH er så lett og tynt og kan henges rett på veggen, i tillegg til å kunne stå fritt på bordet eller i hylla. Enerviforbruk er bare 0,4 watt i standby, og den slukker automatisk etter 15 minutter hvis du ikke bruker den.

DK-KP85PH kommer til å koste rundt 2.700 kroner. Ønsker du ikke bluetooth, finnes en tilsvarende modell under navnet DK-KP82PH, til rundt 2.200 kroner.

sharp.no

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Hybrid-SUV-en Formentor er først ut. Men vi har flere spennende helelektriske nyheter i vente.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Med den største oppdateringen av Google Earth på mange år blir det nå mulig å se millioner av satelittbilder fra bl.a. NASA i timelapse. Disse viser tiårenes markante forandringer av kloden.
Den danske toppskuespilleren har landet nok en internasjonal megarolle.
Innstegsvarianten av Tesla Model 3 settes ned med 50.000 kroner, med umiddelbar virkning.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!