Mikroanlegg fra Sharp

Mikroanlegget DK-KP85PH kan strømme musikken trådløst via bluetooth, i tillegg til å spille mer tradisjonelle musikkformater.
forfatter

DK-KP85PH har innebygd CD-spiller, FM-radio med RDS og iPod-dokk. Sistnevnte kan dokke iPod og iPhone av gammel type, mens eiere av iPad og nyere produkter med Lightning-kontakt kan koble disse til USB-inngangen. iPad-holder følger med. Både dokken og USB-inngangen lader produktet samtidig som det spiller musikken. USB-inngangen kan alternativt brukes til å spille av musikkfiler fra et USB-minne.

Mest praktisk er det imidlertid å bruke trådløs bluetooth. Da er det bare å synkronisere musikkspilleren med anlegget, og fyre løs med favorittmusikken.

Kan henge på veggen
DK-KP85PH er så lett og tynt og kan henges rett på veggen, i tillegg til å kunne stå fritt på bordet eller i hylla. Enerviforbruk er bare 0,4 watt i standby, og den slukker automatisk etter 15 minutter hvis du ikke bruker den.

DK-KP85PH kommer til å koste rundt 2.700 kroner. Ønsker du ikke bluetooth, finnes en tilsvarende modell under navnet DK-KP82PH, til rundt 2.200 kroner.

sharp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.