TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Mikro-hi-fi fra Panasonic

Det er lenge siden Panasonic lagde spennende hi-fi. Små billiganlegg har vært regelen mer enn unntaket. Men nå, kliner de til med et interessant mikroanlegg.

forfatter
Publisert 14.03.12 - 11:34

Kanskje er det en ny linje vi er vitne til, fra Panasonic. Det er ikke lenge siden de leverte småanlegg med kassettspillere, så leflet de en stund med lavprisanlegg med og uten iPod-dokking, nå kommer det første mikroanlegget vi har funnet interessant på lenge.

SC-PMX5 er ikke så ulikt mange andre mikroanlegg, men her får man treveis bokhyllehøyttalere, de fleste har toveis. Og et temmelig klassisk design. Men selvsagt med den obligatoriske iPod/iPhone-dokkingen. Her plassert på toppen.

Anlegget har også CD-spiller, FM-radio og USB-inngang for andre lydkilder, som MP3-spillere og minnepinner med musikk på. Panasonic oppgir forsterkereffekten til 2 x 60 w, akkurat det tar vi med en klype salt, selv om forsterkeren er av den effektive digitale typen.

Høyttalerne har et 14 cm basselement hvor membranen forsterket med bambusfiber og karbonkompositt, mens et diskantelement og en superdiskant, tar seg av de høyeste tonene.

SC-PMX5 skal være i butikkene i april, og koste i overkant av 2.000 kroner. Gunstig priset altså, for et så pass velutstyrt mikroanlegg.

Testen av åtte andre mikroanlegg kan du lese i aprilutgaven av Lyd & Bilde, som dukker opp i kiosken i slutten av mars.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde