Search
Generic filters

Mikro-hi-fi fra Panasonic

Det er lenge siden Panasonic lagde spennende hi-fi. Små billiganlegg har vært regelen mer enn unntaket. Men nå, kliner de til med et interessant mikroanlegg.

Kanskje er det en ny linje vi er vitne til, fra Panasonic. Det er ikke lenge siden de leverte småanlegg med kassettspillere, så leflet de en stund med lavprisanlegg med og uten iPod-dokking, nå kommer det første mikroanlegget vi har funnet interessant på lenge.

SC-PMX5 er ikke så ulikt mange andre mikroanlegg, men her får man treveis bokhyllehøyttalere, de fleste har toveis. Og et temmelig klassisk design. Men selvsagt med den obligatoriske iPod/iPhone-dokkingen. Her plassert på toppen.

Anlegget har også CD-spiller, FM-radio og USB-inngang for andre lydkilder, som MP3-spillere og minnepinner med musikk på. Panasonic oppgir forsterkereffekten til 2 x 60 w, akkurat det tar vi med en klype salt, selv om forsterkeren er av den effektive digitale typen.

Høyttalerne har et 14 cm basselement hvor membranen forsterket med bambusfiber og karbonkompositt, mens et diskantelement og en superdiskant, tar seg av de høyeste tonene.

SC-PMX5 skal være i butikkene i april, og koste i overkant av 2.000 kroner. Gunstig priset altså, for et så pass velutstyrt mikroanlegg.

Testen av åtte andre mikroanlegg kan du lese i aprilutgaven av Lyd & Bilde, som dukker opp i kiosken i slutten av mars.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker