Med denne får du DAB-radio

Hama DT60 er en DAB+ mottaker du plugger i anlegget du allerede har, for å få digitalradio.
forfatter

Den lille boksen kan også plugges i en FM-radio eller aktiv høyttaler med lydinngang. Da får man DAB+ og Bluetooth slik at man har tilgang til alle digitalradiostasjoner på DAB+, og kan strømme musikk fra Spotify eller Tidal.

En fiffig liten vri på Hamas DAB-adapter, er muligheten for å plugge inn en ekstra lydkilde på baksiden. Betjeningen foregår med den medfølgende fjernkontrollen, og man kan lagre radiostasjoner og sette på alarm hvis man tar seg en høneblund.

Hama-adapteren som koster 999 kr, kan også tilkobles 12v i båt, bil eller hytta med en ekstra 12V-adapter.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.