High-end

De nye effektforsterkerne plasserer seg i den rimelige enden blant McIntosh forsterkere.
forfatter

De stiller ikke i samme klasse som McIntosh 2000 w kraftige 2KW-forsterkere, men stereoforsterkeren MC152 leverer tross det respektable 150 w effekt per kanal. Den finnes i en monoversjon også, kalat MC301, som navnet antyder leverer den 300 w effekt.

Begge er bygget rundt et 15 cm høyt kabinett, med balanserte tilkoblinger for lavere støy og høyttalerterminaler for høyttalere  mellom 2 og 8 ohms belastning.

MC152_Front

Forsterkerne passer like bra som partner i et stereoanlegg, som i hjemmekinoen. Fem, sju eller til og med ni MC301, bør absolutt være i stand til å røske litt i hyssingen, kjenner vi McIntosh rett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.