TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Mark Levinson ML-50

Trolig det beste Mark Levinson har laget.

forfatter
Publisert 07.01.22 - 09:35

Når man blir 50 skal man selvsagt feire. Mark Levinson gjør det med et par forsterkere vi gjerne skulle hatt, men prislappen gjør ML-50 til et forsterkersett for de få.

Dessuten blir de bare laget i 100 par, så du finner dem neppe i hyllene hos den lokale stereosjappa.

Mark Levinson startet å bygge forsterkere under sitt eget navn i 1972, og de het alle noe med ML så lenge Mark Levinson selv var en del av selskapet. Nå er han for lengst ute, men Harman tar vare på tradisjonene og legger man godviljen til, kan man si at ML-50 følger tradisjonen.

Under glasslokket på toppen, kan man se LED lyse opp innsiden, som er bygget på samme plattform som No 536, også den en Mark Levinson-forsterker. Større konsensatorer har økt kapasiteten fra 8,800uF til 13,200uF i driver-trinnet, og fra 169,200uF til 206,800uF i utgangstrinnet. Som har fått endret likeretterne fra Schottky til lavere motstand fra transformateorren til filterkondensatorene.

Forsterkeren kjører i ren klasse A opptil 20 w, og leverer hele 425 w i 8 ohm, og leveres med tilpasset strømkabel, mikrofiberklut, hvite hansker og kommer stablet på en trepall.

ML-50 er leveres ikke før i 4. kv 2022, og prisen er estimert til 50.000 USD for paret. Før mva.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Rimelig inngangsbillett til høyoppløst lyd Strømming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en enkel måte å strømme høyoppløst på.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Prisbelønnet RIAA i ny utgave Verteres platespillerforsterker har kommet i en oppdatert utgave, kalt Phono-1 MKII L
Det beste kjøpet i klassen Pro-Ject Debut Pro markerer selskapets 30-årsjubileum med stil og finesse.
NAD 3020 - klassikeren vi ikke glemmer Den lille, brune NAD-forsterkeren skapte furore. Ingen hadde hørt så god lyd fra en liten forsterker som kostet så lite.
Stranger Things får spatial audio Fjerde sesong av Stranger Things kommer snart til å låte enda bedre.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend