Mark Levinson går mono

Et sted på bildet er den nye enkanals effekforsterkeren til Mark Levinson gjemt.

Skrevet av / 14.05.15 - 18:47
Mark Levinson går mono

De store JBL-høyttalerne er alltid en befrielse å lytte til. Uanstrengt og kraftfullt leverer de musikken så nært live-opplevelsen som man kan komme. Forutstatt at de får kreftene fra en forsterker som kan levere varene.

Her er JBLs siste utgave i high-end-klassen – D6700, paret opp med to monoforsterkere fra Mark Levinson. En kombinasjon som i generasjoner har vært mang en audiofils våte drøm.

Mark LevinsonDe to forsterkerne på gulvet, er de skvett nye No 536. Mark Levinsons relativt kompakte monoblokker, hvert fall sammenlignet med de vanvittige No 53. Som koster like mye som en anstendig bil.

Forsterkerne som er i salg fra høsten av, leverer friske 400 w effekt (800 i 4 ohm), og er gjennomående bygget opp med diskrete komponenter, symmetriske kretsløp og skjerming for en ultralineær frekvensgang. Uansett levert effekt.

Alt i følge Harmans ingeniører, som står bak forsterkeren. En 1800 VA transformator, leverer strøm til et romslig kondensatorbatteri, så vi antar at No 536 spiller enda heftigere, enn den integrerte No 585 som vi tester i denne utgaven av magasinet.

Mark Levinson 536

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

High-end platespiller fra Musical Fidelity

MQA er ikke død. Kjøpes av Lenbrook

Denon lager platespiller igjen

Nye tonearmer til platespillere

Ser du hva som er nytt?

Slank og rimelig forsterker fra Marantz

Scroll to Top