Radio

Den digitale radioen Evoke F4 kan til og med ta opp radiosendinger til minnepinne.
forfatter

Med et lydsystem basert på prisbelønnede Evoke Flow og et kabinett av tre er Evoke F4 et typisk britisk Pure-produkt. På innsiden sitter en klasse D-forsterker og en DSP som til sammen skal levere en lyd med bedre detaljgjengivelse og oppløsning.

Foruten vanlig FM-radio kan man høre på digitalradio og internettradio fra hele verden. Dermed får man tilgang til hele 20.000 radiostasjoner samt 200.000 programmer fra arkivet samt podkaster. Selvsagt kan man også høre på sin egen musikk fra mobilen takket være trådløs tilkobling og den egne Pure Connect-appen. Mer uvanlig er det at man kan spille inn direktesendinger på et USB-minne.

Evoke har en stor OLED-skjerm, flere alarminnstillinger og timer. Man kan til og med kjøpe en ekstra matchende høyttaler (500 kroner) for å få stereolyd eller et batteri (450 kroner) som gir deg 12 timers spilletid ute i bakgården.

Pure Evoke F4 koster ca 2.000 kroner og er tilgjengelig nå.

pure.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.