Digitalkonverter

Med den lille Audio DacMagic XS fra Cambridge, skal du få bedre lyd i hodetelefonene
forfatter

Den er så liten at den nesten er vanskelig å finne. Likevel klarer den å levere bedre lyd, i følge Cambridge, når den er koblet til USB-utgangen på laptopen. Da overtar den integrerte digitalkonvertere, som jobber med op til 24-bit/192 kHz oppløsning. Som rekker over det meste av lydfiler, og altså kan løfte lydkvaliteten i hodetelefonene.

DacMagic XS har volumkontroll, noe få andre tilsvarende DAC-er har. Som AudioQuest DragonFly eller  HRT microStreamer, ikke har.

Den bærbare DAC-en drives av laptopens USB-port, og trenger ingen annen strømforsyning, og er dermed super å ha i laptopbagen.

dacmagic-xs_-dark-close-up-headphone-mac-1382975277

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.