Search
Generic filters

Logitech strammer grepet

Slipper ny Squeezebox-modell og enkle overvåkningskameraer med Internett-oppkobling.

En interessant nyhet for alle Squeezebox-fans er alt-i-ett løsningen Boom. Dette er kort og godt en musikkspiller med nettverkstilgang og innebygde høyttalere – med andre ord en helaktiv Squeezebox som passer perfekt til kjøkken og soverom. Boom kan styres via samme fjernkontroll som andre Squeezebox-modeller og får en pris på rundt 2.500 kroner.

Overvåkning
Logitech har lang erfaring med webkameraer, og nå utvider de dette segmentet til å gjelde overvåkning og sikkerhet. To ulike overvåkningskameraer slippes, egnet for henholdsvis utendørs og innendørs bruk. Kameraene aktiviseres av bevegelse, og sender direkte livefeed via nettverk, som gjør det mulig å sjekke sikkerheten når du er borte fra hjemmet.

Via internett kan du koble deg opp mot overvåkningskameraet hjemme og se det samme som kameraene ser. Prisen for ett kamera med nødvendig programvare vil havne i underkant av 3.000 kroner, mens ekstra kameraer koster ca 2.500 kroner stykket.
www.logitech.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker