IFA 2008:

Slipper ny Squeezebox-modell og enkle overvåkningskameraer med Internett-oppkobling.

En interessant nyhet for alle Squeezebox-fans er alt-i-ett løsningen Boom. Dette er kort og godt en musikkspiller med nettverkstilgang og innebygde høyttalere – med andre ord en helaktiv Squeezebox som passer perfekt til kjøkken og soverom. Boom kan styres via samme fjernkontroll som andre Squeezebox-modeller og får en pris på rundt 2.500 kroner.

Overvåkning
Logitech har lang erfaring med webkameraer, og nå utvider de dette segmentet til å gjelde overvåkning og sikkerhet. To ulike overvåkningskameraer slippes, egnet for henholdsvis utendørs og innendørs bruk. Kameraene aktiviseres av bevegelse, og sender direkte livefeed via nettverk, som gjør det mulig å sjekke sikkerheten når du er borte fra hjemmet.

Via internett kan du koble deg opp mot overvåkningskameraet hjemme og se det samme som kameraene ser. Prisen for ett kamera med nødvendig programvare vil havne i underkant av 3.000 kroner, mens ekstra kameraer koster ca 2.500 kroner stykket.
www.logitech.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.