Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Logitech boomblaster

Med Logitechs nye alt-i-ett radio blir det lettere å nyte trådløs lyd hvor som helst i huset.

Logitechs trådløse musikkspillere er blitt populære fordi de er enkle å bruke og låter bra. Du kobler dem til hjemmenettverket ditt, enten trådløst eller via ledning, og de spiller av musikk du har lagret på PC-en eller Mac’en din.

Når du kobler dem til Internett får du dessuten tilgang til tusenvis av radiokanaler. Ta oss gjerne på ordet – har du først lekt deg litt med en Squeezebox, vil du ikke savne verken CD-spiller, FM eller DAB-radio.
Det mange derimot HAR savnet, er en litt enklere og rimeligere boks man kan plassere der lydkvaliteten er mindre viktig. For selv om en vanlig Squeezebox tar liten plass, må du koble den til stereoanlegget ditt eller eksterne høyttalere for å få noe lyd ut av dem.

Faktisk er det litt overraskende at Logitech, som har lang erfaring med aktive PC-høyttalere, ikke har sluppet en helintegrert løsning før nå.
Les mer i Lyd & Bilde nr. 12. 2008

forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.