TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Lekkert trådløst anlegg

Musical Fidelity er klar med et kompakt trådløst anlegg - og sin første platespiller.

forfatter
Publisert 05.12.14 - 10:30

Engelske Musical Fidelity er best kjent for sine vellydende forsterkere. I den senere til også for fremragende digitalkonverter, men de har ikke vært så trådløse. Det endrer seg nå med Merlin 1, som er deres først trådløse anlegg med Bluetooth-strømming.

Kjernen i anlegget er den trådløse digitale forsterkeren i serien, som leverer 50 w effekt i hver kanal, og har en digitalomvandler (24-bit/192kHz) integrert.

Den har også hodetelefonutgang,  tilkobling for digitale lydkilder via USB- og optisk-inngang, men også en konfigurerbar lyd analog lyd inn- utgang og platespillerinngang!

merlin1 turntable

Musical Fidelity har nemlig lansert sin første platespiller siden M1 i 2003, klingende nok kalt Soundtable, og laget for dem av Pro-Ject. Som er en av de største produsentene av platespillere.  Spilleren finnes i sort eller rødt og leveres fiks ferdig med pickup, mens de nye kompakthøyttalerne finnes i sort, rødt eller sølvgrått.

Høyttalerne har ikke den vanlige flate fronten som vi ser overalt, men et nedsenket fulltoneelement av BMR-typen (Balanced Mode Radiator) med en flat membran i sandwich-konstruksjon. Det skal gjøre Merlin-høyttaleren mer lineær, med lavere forvrengning og skape et større lydbilde.

merlin1 red blackAlle komponentene kan kjøpes hver for seg, og hele anlegget vil koste rundt 13.000 kr når det er tilgjengelig i løpet av desember.

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Denne platespilleren kunne vi tenkt oss Den nye platespillerreferansen MoFi MasterDeck sammen med RIAA-trinnet MasterPhono kunne vi godt tenke oss på stereobenken.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio feirer 50 år med noen hinsides rare høyttalere.
Hegels flaggskipforsterkere blir nye Forsterkersettet H30 og P30 fornyes.
Dette har du neppe sett før Estelons flaggskip er i sannhet ekstrem.
Yamaha slipper trådløs high-end forsterker, og ny gulvhøyttaler Superspennende integrert forsterker med strømming og DAC.
Lyd & Bilde Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer når programvaren ikke funker. Vi forklarer hvorfor trådløse hodetelefoner ikke er best, og hva slags fitnessklokke som er best.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend