Search
Generic filters

Lekkert trådløst anlegg

Musical Fidelity er klar med et kompakt trådløst anlegg - og sin første platespiller.

Engelske Musical Fidelity er best kjent for sine vellydende forsterkere. I den senere til også for fremragende digitalkonverter, men de har ikke vært så trådløse. Det endrer seg nå med Merlin 1, som er deres først trådløse anlegg med Bluetooth-strømming.

Kjernen i anlegget er den trådløse digitale forsterkeren i serien, som leverer 50 w effekt i hver kanal, og har en digitalomvandler (24-bit/192kHz) integrert.

Den har også hodetelefonutgang,  tilkobling for digitale lydkilder via USB- og optisk-inngang, men også en konfigurerbar lyd analog lyd inn- utgang og platespillerinngang!

merlin1 turntable

Musical Fidelity har nemlig lansert sin første platespiller siden M1 i 2003, klingende nok kalt Soundtable, og laget for dem av Pro-Ject. Som er en av de største produsentene av platespillere.  Spilleren finnes i sort eller rødt og leveres fiks ferdig med pickup, mens de nye kompakthøyttalerne finnes i sort, rødt eller sølvgrått.

Høyttalerne har ikke den vanlige flate fronten som vi ser overalt, men et nedsenket fulltoneelement av BMR-typen (Balanced Mode Radiator) med en flat membran i sandwich-konstruksjon. Det skal gjøre Merlin-høyttaleren mer lineær, med lavere forvrengning og skape et større lydbilde.

merlin1 red blackAlle komponentene kan kjøpes hver for seg, og hele anlegget vil koste rundt 13.000 kr når det er tilgjengelig i løpet av desember.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker