TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Lekker, trådløs og kompakt

Dette er Audio Pro Addon T10. En kompakt og stilig Bluetooth-høyttaler, med stereolyd og innebygget subwoofer.

Svenske Audio Pro har lenge produsert noen av de mest prisverdige høyttalerne vi har testet. Addon-serien med innebygget forsterker er blant dem, og nå kommer en ny modell samme serie. Addon T10 er trådløs og spiller musikk fra nettbrett eller mobil, via Bluetooth. Den støtter forresten den nyeste versjon av Bluetooth – v4.0 – med aptX, som skal gi mye bedre lydkvalitet når man strømmer musikk, enn vi er vant til fra Bluetooth.

Den har også en analog linjeinngang for direktekobling til en smartmobil, og kan kobles til en ekstern basshøyttaler, skulle man ønske enda kraftigere bass.

T10 bruker to fulltoneelementer som flankerer et stor basshøyttaler, og det hele drives av 80 w effekt, digitalt kontrollert av en prosessor som sørger for balansert og klar lyd.

Høyttaleren finnes i hvit eller sort, men også i en sprek oransje utgave, og alle leveres med en solid fjernkontroll i aluminium.

Addon T10 koster litt under 3000 kr, og er i butikkene i mai.

addonT10_700x425_02

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.