Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Lekker, trådløs og kompakt

Dette er Audio Pro Addon T10. En kompakt og stilig Bluetooth-høyttaler, med stereolyd og innebygget subwoofer.

Svenske Audio Pro har lenge produsert noen av de mest prisverdige høyttalerne vi har testet. Addon-serien med innebygget forsterker er blant dem, og nå kommer en ny modell samme serie. Addon T10 er trådløs og spiller musikk fra nettbrett eller mobil, via Bluetooth. Den støtter forresten den nyeste versjon av Bluetooth – v4.0 – med aptX, som skal gi mye bedre lydkvalitet når man strømmer musikk, enn vi er vant til fra Bluetooth.

Den har også en analog linjeinngang for direktekobling til en smartmobil, og kan kobles til en ekstern basshøyttaler, skulle man ønske enda kraftigere bass.

T10 bruker to fulltoneelementer som flankerer et stor basshøyttaler, og det hele drives av 80 w effekt, digitalt kontrollert av en prosessor som sørger for balansert og klar lyd.

Høyttaleren finnes i hvit eller sort, men også i en sprek oransje utgave, og alle leveres med en solid fjernkontroll i aluminium.

Addon T10 koster litt under 3000 kr, og er i butikkene i mai.

Annonse

addonT10_700x425_02

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.