TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Lekker svensk high-end

Primare har utviklet et nytt forsterkersett, som blir deres mest påkostede hittil. Det er det all grunn til å glede seg til

forfatter
Publisert 12.03.14 - 12:10

Våre erfaringer med Primares forsterkere, er udelt positive. De kombinerer solid kvalitet, med lekker design og meget god lydkvalitet, som få andre.

Her kan kan du lese testen av Primares forsterkersett, PRE 32 og A34.2.

Den nye forforsterkeren Primare PRE60 og effektforsterkeren A60, er i butikkhyllene i løpet av april, og blir Primares flaggskip.

PrimarePRE60

PRE60 er naturligvis like gedigent bygget som vi er vant til fra Primare, med et solid stålchassis bredfullt av teknologi. Som seg hør og bør, har forforsterkeren innebygget digitalkonverter, slik at du kan koble til alle dine digitale lydkilder, og la forforsterkerens DAC sørge for at lyden blir så optimal som mulig.

Den har fem analoge lydinnganger også, den ene balansert for minimalt med støy og interferens, og støtter strømming av musikk. En USB-inngang er selvsagt, og alle digitale lydkilder kan nyte godt av opp til 24 bit/192 kHz signalbehandling, med Crystal (DSD DAC CS4398) DAC-en, som er akkurat den samme som vi testet i DAC30.

a60

Effektforsterkeren Primare A60 er en solid sak som er fullbalansert og leverer 2 x 250W effekt. Den har fire UFPD-forsterkermoduler – to analoge moduler per kanal, som nesten jobber som digitalforsterkere. En løsning Primare mener er bedre enn konvensjonelle analoge A/B-forsterkere, fordi UFPD (Ultra-Fast Power Device) er langt mer effektivt, har lavere støygulv og forvregning, og derfor skla lyde bedre.

Forsterkeren har Neutrik -kontakter og WBT Nextgen høyttalerterminaler, som er minst to hakk opp i kvalitet, sammenlignet med hva mange andre bruker.

Norske priser er ikke klare, men regn med drøye 60.000 kr per enhet.

PrimarePRE60A60

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Nå blir Lyngdorf-forsterkeren enda bedre Med Tidal Connect og full dekoding av MQA-filer blir den kompakte strømmeforsterkeren TDAI-1120 et enda bedre kjøp.
Følg Lyd & Bilde