Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Lanserer Classics program for Bang & Olufsen Beogram 4000

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

De som har levd en stund, husker Bang & Olufsens lekre platspillere i aluminum og trefiner, med slanke tonearmer og et svært minimalistisk design. I dag er flere av dem ikoniske, og ettertraktet på bruktmarkedet, om ikke for lyden, så hvertfall for designet og kvaliteten.

En av de bedre fra en svunnen tid, om ikke den beste av dem alle, Beogram 4000, er for lengst ute av produksjon. Men nå har Bang & Olufsen lansert noe de kaller Classics progam, som gjør at man kan få en Beogram 4000 fra 1972, pusset opp av kyndige hender.

Platespilleren ble i sin tid desginet av Jacob Jensen, og hadde B&Os signatur-tallerken i aluminium med gummiriller, en rett tangensialarm med en ekstra sensorarm ved siden, fullautomatikk og elektronisk betjening.

Som det står i pressemeldingen:

– Gjennom Classics undersøker vi ‘Design for Longevity’, som er et prinsipp innen sirkulær økonomi, som søker etter å bevare arven og verdien av noen av våre mest ikoniske produkter fra tidligere årtier. Vi vet, at folk stadig bruker B&O-produkter i deres hjem 25, 35 og ennå 45 år etter, at de ble laget, hvilket er ganske unikt i vår bransje,» sier produktsjef Mads Kogsgaard Hansen, som er leder av Classics hos Bang & Olufsen.

Beogram 4000 er det første produktet i Classics programmet, som kjøpes inn, overhales, moderniseres og pusses opp for et fortsatt langt liv og vil bli tilgjengelig i begrenset antall i løpet av året.

Annonse

Bang & Olufsen har planer om den samme servicen for alle produktene i 4000-serien, ikke bare Beogram 4000.

 

 

 

 

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 1 kr

Prøv i en uke og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

B&O pusser opp den ikoniske platespilleren.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.