Trådløs høyttaler

Simple Audio Listen er høyttalerne for designbevisste med lite plass og høye krav til lydkvalitet
forfatter

Små trådløse høyttalere blir stadig mer populære. I det siste har vi sett en økning i høyttalermodeller med bedre design og materialkvalitet. Som for eksempel Sonos Play:1.

Det er en gledelig utvikling som gjør at utvalget ikke lengre bare dreier seg om billige plastikkhøyttalere.

Den 20 cm høye Listen fra Simple Audio, er nettopp en høyttaler med mer påkostet kvalitet. Den er selvsagt trådløs via Bluetooth, som er blitt en trådløse standard for folk flest, som strømmer musikk trådløs fra mobilen.

De firkantede Listen-høyttalerne drives av en 40 w forsterker, en for hver enhet. Den styres av en digitalprosessor og driver en 7,5 cm bassi og en 2,5 cm diskant i hver høyttaler. Det er også mulig å koble til en subwoofer, og høyttaleren har i tillegg en 3,5 mm minijackinngang for analoge lydkilder.

Simple Audio Listen Rear Connections

Det finnes og en hodetelefonutgang, og en USB-inngang for mobilen. Høyttalerne betjenes via berøringsknapper på høyttaleren, eller via den medfølgende fjernkontrollen.

Listen er i salg nå, og koster 3500 kr paret.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.