Kompakt hi-fi-anlegg for skrivebordet

CEOL Carino er Denons bidrag til lyd fra datamaskinen, til den som ønsker best mulig lyd fra minst mulig plass – med et lekkert utseende.

Vi bruker stadig mer tid foran datamaskinen. Og ikke bare for å sjekke Facebook-status og se kattevideoer. Mange av oss sitter og surfer i flere timer i strekk, noen ganger snubler vi over kule videoer, andre ganger har vi på bakgrunnsmusikk mens vi surfer. Uansett ønsker Denon å gi oss gode lydopplevelser mens vi surfer. Bedre lyd enn de sedvanlige, billige PC-høyttalerne i plast, og dessuten et langt lekrere utseende.

Lekkert lydsystem
Resultatet er CEOL Carino, et lydsystem for PC-en. Hvite produkter med svarte fronter glir lekkert inn i ethvert miljø, og vi er spesielt begeistret for det blanke berøringspanelet på hovedenheten, hvor man velger inngang og styrer lydnivå. Innstillinger kan også gjøres med en fjerstyringsapp for mobil og nettbrett. Hovedenheten kan stå enten horisontalt eller vertikalt, velg selv.

Høyttalerne er små og snertne, og kan enkelt vinkles oppover på bordstativet sitt.

Undertegnede kom nettopp hjem fra en presentasjon i Marbella, Spania (tur sponset av D+M Group), hvor vi fikk en kjapp gjennomgang av produktet. Ingen demonstrasjon ble gitt, men vi loves at høyttalerne er langt kraftigere enn de ser ut.

DSP
Anlegget har en digital lydprosessor (DSP) som tilpasser lyden i forhold til høyttalerne, slik at vi får et fyldigere lydbilde enn høyttalerne ellers ville vært i stand til på egenhånd. Ønsker du å koble til andre høyttalere enn de som følger med, finnes en funksjon for å sette DSP-en til en helt nøytral frekvenskurve. En Smart EQ-funksjon gir ulike lydmodi, som film, musikk, spill, osv. Så kan man selv finne den man liker best.

Anlegget har USB-DAC-inngang som setter PC-ens interne lydkort ut av spill, noe som bør forbedre lyden. En subwooferutgang på baksiden gir mulighet for dypere bass om du trenger.

Prisen blir slettes ikke gal, 349 euro.

hifiklubben.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Denne håper vi blir en realitet, for se så søt den er.
Hold armen i ro og spar plass på skrivebordet med ergonomisk trackball.
I dag slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Både Marantz, Denon og Yamaha receivere med HDMI 2.1 får svart skjerm med den nye Xbox gjennom HDMI.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.