TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Kompakt hi-fi-anlegg for skrivebordet

CEOL Carino er Denons bidrag til lyd fra datamaskinen, til den som ønsker best mulig lyd fra minst mulig plass – med et lekkert utseende.

forfatter
Publisert 04.06.14 - 10:40

Vi bruker stadig mer tid foran datamaskinen. Og ikke bare for å sjekke Facebook-status og se kattevideoer. Mange av oss sitter og surfer i flere timer i strekk, noen ganger snubler vi over kule videoer, andre ganger har vi på bakgrunnsmusikk mens vi surfer. Uansett ønsker Denon å gi oss gode lydopplevelser mens vi surfer. Bedre lyd enn de sedvanlige, billige PC-høyttalerne i plast, og dessuten et langt lekrere utseende.

Lekkert lydsystem
Resultatet er CEOL Carino, et lydsystem for PC-en. Hvite produkter med svarte fronter glir lekkert inn i ethvert miljø, og vi er spesielt begeistret for det blanke berøringspanelet på hovedenheten, hvor man velger inngang og styrer lydnivå. Innstillinger kan også gjøres med en fjerstyringsapp for mobil og nettbrett. Hovedenheten kan stå enten horisontalt eller vertikalt, velg selv.

Høyttalerne er små og snertne, og kan enkelt vinkles oppover på bordstativet sitt.

Undertegnede kom nettopp hjem fra en presentasjon i Marbella, Spania (tur sponset av D+M Group), hvor vi fikk en kjapp gjennomgang av produktet. Ingen demonstrasjon ble gitt, men vi loves at høyttalerne er langt kraftigere enn de ser ut.

DSP
Anlegget har en digital lydprosessor (DSP) som tilpasser lyden i forhold til høyttalerne, slik at vi får et fyldigere lydbilde enn høyttalerne ellers ville vært i stand til på egenhånd. Ønsker du å koble til andre høyttalere enn de som følger med, finnes en funksjon for å sette DSP-en til en helt nøytral frekvenskurve. En Smart EQ-funksjon gir ulike lydmodi, som film, musikk, spill, osv. Så kan man selv finne den man liker best.

Anlegget har USB-DAC-inngang som setter PC-ens interne lydkort ut av spill, noe som bør forbedre lyden. En subwooferutgang på baksiden gir mulighet for dypere bass om du trenger.

Prisen blir slettes ikke gal, 349 euro.

hifiklubben.no

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For øye og øret Hos det nordiske designfirmaet Poasana er idéen om et godt lydmiljø en viktig komponent for økt livskvalitet og generelt velvære
Renere strøm gir bedre lyd Stabil strømforsyning for platespiller og phono-trinn.
Jo, du har også råd til et forsterkersett Et forsterkersett med separate komponenter til samme pris som en multiromshøyttaler? Det kan faktisk være mulig!
Kanskje den beste i sin klasse McIntosh har oppdatert MA9000 og gjort favorittforsterkeren vår mer anvendelig, og enda bedre.
Moderne radioteknologi i klassisk design Bordradio i retrodesign med Bluetooth.
Billig strømmeløsning Boksen som gir deg Bluetooth i anlegget.
Følg Lyd & Bilde