Hodetelefoner

Ingenting er så kjedelig som bråk og støy når man endelig skal slappe av med musikk. Med Klipsch Mode M40 skal støydempingen sørge for at du bare hører musikk.
Annonse
Annonse
forfatter

Amerikanske Klipsch er best kjent for sine høyttalere. Noe de har drevet med siden 1946. Hodetelefoner er relativt nytt fra den kanten, ørepropper var faktisk det første de lanserte for noen få år siden. Nå kommer hodetelefoner for en hver smak.

Tidligere i år lanserte Klipsch Image ONE, en kompakt hodetelefon for bærbart bruk. I høst kommer Mode M40, en litt større hodetelefon med aktiv støydemping.

M40 er en litt uvanlig hodetelefon, selv med støydemping. Den bruker nemlig to elementer, akkurat som mange høyttalere gjør. En 40 mm bass og en 15 mm diskant i kombinasjon i hver av de lukkede øreklokkene, skal gi bedre lydkvalitet.

Mode M40 er i tillegg tilpasset bruk med bærbare avspillere, og har fjernkontroll og håndfri mikrofon på ledningen, som er tilpasset de fleste iPod-ene, iPhone og iPad.

Den batteridrevne støydempingen skal holde i 45 timer, før et nytt batteri må inn, men M40 kan fremdeles spille selv om batteriet er tomt. Det er bare den aktive støydempingen som slutter å virke.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?