Hodetelefon:

Den amerikanske høyttalerlegenden har for lenge siden lansert ørepropper av høy kvalitet, nå kommer deres første hodetelefon. Med håndfri og mikrofon.

Klipsch Image One er en lukket hodetelefon med full kontroll over iPhone via knapper på ledningen. En mikrofon på ledningen gjør det mulig å snakke med innringere eller oppringte, og med et trykk kan man legge på og starte musikkavspillingen igjen. Image One er lett i vekt og kan klappes sammen slik at de tar lite plass i bagen.
Siden det er en Klipsch vi snakker om forventer vi, nei vi forlanger, seriøs lydkvalitet. Hvor bra det blir skal vi sjekke i en snarlig kommende test.
Image One koster cirka 1.500 kroner.

Samtidig med Image One slippes Image S5i Rugged, som er et par ørepropper som er beregnet for aktive, og er ekstra solide og vanntette. Ovale silikonpropper skal sørge for at de sitter godt, og Image S5i Rugged har innkapslede knapper for styring av iPod-en, og mikrofon.
Image S5i  koster cirka 1.300 kroner.

Trenger man ikke vanntette propper og mikrofon, kan Image S3 til 500 kroner være interessant. Dette er enkle som kommer i grått, rosa, rødt eller grønt, og leveres med et utvalg silikonpropper og et hendig futteral.
Norsk importør er Audiocompaniet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.