CES 2012:

Hvem andre enn Klipsch kan finne på å putte to digre hornhøyttalere inn i et iPod-anlegg.
forfatter

Amerikanske Klipsch viser frem en av tidenes feteste iPod-høyttalere på CES-messen. Skjønt iPod-høyttaler – Klipsch Console er i praksis en storvokst TV-benk! Inne I det pianolakkerte kabinettet sitter to innebygde RF-7 høyttalere, med doble 10-tommere, to 90 x 60 graders Tractrix horn med titandiskant og det hele.

Klipsch-benken låter som forventet skikkelig tøft og med skikkelig trøkk og partyfaktor I bassen. Console har lydinnganger for separate kilder, USB-inngang, optisk digitalinngang og analog stereoinngang.

Den støtter også trådløs strømming, og AirPlay, slik at man kan spille av musikk fra iPhone trådløst.

Klipsch mener at høyttalerkonsollen skal rekke helt ned til 22 hz i bassen, hvilket skulle gjøre behovet for en subwoofer overflødig…

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.